I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Webbsida] Sjalvmord.com - 4 realz or 4 the lulz?

Övrigt - Webbsidor

   

2010-05-18 21:36

[Webbsida] Sjalvmord.com - 4 realz or 4 the lulz?

Sjalvmord.com

Snubblade in på den här sidan av ren slump för en stund sen, har suttit och skummat igenom det som står där men har svårt att förstå om den är helt seriös eller om den är ett rätt så ambitiöst skämt? Kolla bara detta sköna självmordstips:


Bli uppäten levande

Här gäller det att besöka zoon, djurparker, viltreservat eller åka till platser som geografiskt har farliga människoätande djur i sin natur. Ett frågetecken är att få timingen att stämma, dvs, du måste se till att hoppa in i deras burar, eller klättra över deras murar när de är hungriga, och inte ha oturen att göra det när de blivit matade. Då är det mer troligt att de bara kommer leka med dig. Dessutom vill du inte skada djuren, vilket kommer hända om djurskötare ser dig bli attackerad, eftersom de vet ju inte att du vill dö. Så ta ditt språng på kvällen vid stängningstid eller ännu bättre: Gör ett nattbesök.

Lämpliga djur är gorillor, tigrar, lejon, hajar, alla stora rovdjur.


Frågan är ju vad det är för en tragisk människa som sitter och skriver allt det där, uppdaterar och engagerar sig UTAN att aldrig själv ta livet av sig? Någon riktigt morbid Flashback-tomte kan jag tänka mig.

Intressepenisen hårdnar!