I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Hemsida] K.C.B. A way of life

Övrigt - Webbsidor

   

2009-05-01 08:20

[Hemsida] K.C.B. A way of life

Länk till http://kcb.rules.se/

Stadgar, regler, mål och mening samt övrig gallimatis ang. Konstgruppen Kommando Charles Bronson

1
Mål och mening


Den främsta anledningen till startande av KCB var och är främst att bekämpa de orättvisor och förtryck som samhällets svagare element allt som oftast utsätts för i form av sexuella övergrepp, höjda skatter, glåpord från batongsvingande fascistgrisar samt en smittande efterblivenhet hos samtliga utav Hufvudstadens dörrsluskar, bara för att nämna några exempel.

Då KCB är en politisk grupp utan uttalat färgval, så anser vi oss berättigade att låna ideér och medel friskt från hela det politiska färgskiktet (men i första hand från det rödaste blodröda samt det blåaste blåsvarta), vilket ger oss friare tyglar så vi inte behöver löpa i samma lortiga diken som rabiata PK-dårar eller gravt efterblivna neo-nazister.

Nästa viktiga aspekt vid startande av denna radikala kulturyttring är behovet av ett alias, precis som alla superhjältar har (jfr Clark Kent - Stålmannen). Då kommandogruppens medlemmar även är högt stående sociala individer inom landets konst och kultursfär och stolta ägare av det högt ansedda -censurerat- (som titt som tätt utgör tillhåll för Staden absoluta konstelit), så varken kan eller bör dessa radikala kulturuppstötningar göras i -censurerat- goda namn, då detta är en yttring för finkultur och KCB står för det motsatta, obstinat och aggressiv anti-kultur. Med andra ord: Allt som är fint görs i -censurerat-namn, och allt som är vämjeligt görs i KCB:s namn. Vi skulle få alldeles för mycket beundrarpost annars.

Uttrycksformen och medierna inom KCB kan ta sig i uttryck i dom mest skiftande varianter, men den röda tråden som skall genomsyra allt gruppen gör är: Med största möjliga aggression, och en drypande mängd förakt och hån samt sarkasm. Vi är INTE intelektuella, vi tänker INTE igenom vad vi gör, vi gör bara precis vad vi vill. Och vad vi vill är att hånflinande begrava en ilsken näve i ansiktet på alla as som förpestar vår tillvaro utan att ens bjuda på ett garv.

Ett annat delmål som i skrivandes stund synes vara oåtkomligt, är att placera sig SÄPOs lista över sk terroristgrupper som utgör ett hot mot statens väl och ve. Att som första kulturorganisation hamna i ett så förnämligt sällskap äro något vi bör ha i åtanke då vi utför vårt vämjeliga värv. Kan fredliga hjälporganisationer så kan vi!

Ett ytterligare delmål som även är det är högprioterat men på mycket längre sikt, är följande: VÄRLDSDOMINATION! Glöm Iluminata, frimurarna och frälsningsarmén. Det enda syftet med våra sura uppstötningar som vi kallar konst är helt sonika hjärntvätt. Med detta mål i sikte krävs att varje verk som skapas inom gruppen skall, förutom det öppna provokativa budskapet, även innehålla dolda sublima budskap såsom: "KCB är bra, hipp hipp hurra, KCB är bäst ingen protest." Ja, ni förstår bilden, strikt intellektuella budskap såsom det ovan skola få pöbeln på knä och bedja.

2
Regler


Första regeln är att: det finns inga regler. Inom KCB råder total anarki, vid planeringsmöten (som aldrig under några omständigheter får planläggas) bör man för att få en syl i vädret ställa sig upp och vilt gestikulera och vråla förolämpande tillmälen åt sina kamrater. Den som skriker högst vinner diskussionen, MEN.. då dessa möten allt som oftast utspelar sig på stadens så kallade sunkhak, kan ett slikt beteende resultera i vänlig men bestämd tillsägelse från krögare eller dylik auktoritär person, vilket senare brukar påföljas av en mindre vänlig avhysning från lokalen. Om detta sker så har gruppens övriga medlemmar veto att hånskrattandes ignorera sin kamrats desperata synpunkter och stryka hans förslag från protokollet.

Då dispyt uppstår angående punkter eller förslag på mötena skall detta icke lösas genom demokratisk röstning, utan genom gemensamt handgemäng.

Den kamrat som icke behagar följa gruppens uttalade riktlinjer kan, efter diverse muntliga uppmaningar att hålla käft, straffas med eljest oral betäcknning av gaffa. Vid särdeles grovt klavertramp kan detta även åtföljas av ett vite som består av att bjuda närvarande kamrater på en runda lager.

Alla medlemmar har till uppgift att så att säga hålla varandra om ryggen, då vissa av gruppens yttringar icke alltid uppskattas av "Vänner av Lag och Ordning" och kan därför om situationen icke vill sig väl, leda till åtal. Med andra ord: FÖRNEKA ALLT!

Ordförandepost utses icke genom kollektiv röstning eller nominering utan genom att den kamrat som för tillfället orka höja ordförandesläggan med en hand och krossa en ölburk med densamma, blir även kvällens bärare av titeln.

Kassörsposten utses genom ett ständigt rullande schema efter principen: en runda var. Därför är det han som för tillfället betalar som innehar denna mindre åtråvärda ställning.

3
Blood in blood out....


Som medlem i detta muntra sällskap iklär man sig en mantel av ansvar, om detta inte levs upp till på ett tillfredställande sätt så är kollektivt smörj att vänta.

Medlemsskap är på inte bara livsstid utan i all för evig evighet, amen. Detta innebär för den enskilde medlemmen att den fria viljan upphör att existera och endast det kollektiva medvetandet räknas. Med andra ord: Your ass belongs to us.

Som medlem förbinder man sig även att begå kriminella handlingar i KCB:s namn. Detta kan givetvis placera den enskilde i mindre angenäma situationer såsom arrestering, förhör, åtal, väktarvåld och i värsta fall internering på någon av statens fångvårdsanstalter. Taskigt läge. Men minns kamrat att du är en politisk krigsfånge och bör kräva att behandlas som en. Med största sannolikhet kommer detta gör dig till en olägenhet i fascistplitarnas ögon, varpå batongsmörj kan vara att vänta. Men misströsta inte. Du gör detta för Kampen. Dessutom kan detta skapa tid för förnöjsam läsning, TV-tittande och onani i avskildhet.

Alla så kallade konstverk som skapas i gruppens namn skall godkännas gemensamt. Vi är ETT. Inga fjolliga liberaler som kräver individuell frihet. Som medlem godkänner man att därför utstå kritik från sina kamrater och förvalta den på ett destruktivt sätt.

Det åligger även den enskilde medlemmen att dra sitt strå till stacken i fråga om medial och allmän uppmärksamhet, KCB:s namn skall ljuda genom alla städer och byar i vårt avlånga land och till ett och annat torp. Därför skall så fort tillfälle ges, alla medlemmar skryta och skrävla vitt och brett om gruppens niddåd och usla rykte.

Finansiering av verksamhet skall ske med alla medel tillåtna, såsom väskryckning, butiksrån. kontokortsbedrägeri eller skattefiffel för att nämna några praktiska exempel. Om den enskilde medlemmen är en så Lag och Moral-törstande ynkrygg att han icke förmår sig till slikt beteénde, så skall han betala alla nödvändiga utgifter ur egen ficka. Å andra sidan, om medlemmen drar sig för kriminella handlingar har han inget i gruppen att hämta.

För att läsa mer om oss gå till Länk till http://kcb.rules.se/

(Inlägget ändrat av mellanöl 2009-05-01 20:34:13)m