I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Artikel] Sjukskriven knarkhund

Övrigt - Webbsidor

   

2009-01-10 08:42

[Artikel] Sjukskriven knarkhund

När polisen bröt sig in hos 57-åringen möttes de av ett enormt haschmoln.

Polishunden som var med vid tillslaget höll på att tuppa av och är nu tagen ur tjänst.

Polisen hade spanat på 57-åringen en längre tid. Men de var inte förberedda på vad de skulle mötas av när de bröt sig in i källaren i Timrå i oktober förra året.

Luften var så besudlad av haschrök att knarkhunden höll på att svimma. Efter tillslaget sjukskrevs hunden för att tillfriskna från chocken, skriver Dagbladet.

I mannens hus hittade polisen ett kilo cannabis, 40 000 kronor i kontanter, samt ett gevär med lasersikte och ljuddämpare, en revolver med 7 000 patroner och sju sprängkapslar.

Mannen, som saknade vapenlicens, förklarade att han använde vapenarsenalen för att skjuta trastar.

Hovrätten har nu dömt honom till två års fängelse.


Oh snap!



Länk till http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4154485.ab


Sen kommentaren är klockren:
Sjukskriven hund, jag tycker detta är ett solklart fall för F-kassan att titta närmare på. Är hunden verkligen helt oarbetsför? Kanske finns andra arbetsuppgifter på sin arbetsplats som hunden kan utföra tex pappersarbete. Hunden arbetsförmåga skall annars prövas mot hela arbetsmarknaden. Vem vet hunden kanske passar jättebra som vallhund också.