I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

DP-Sound presenterar din mp3 på NYA wwwDP-Sound.se [Hemsida]

Övrigt - Webbsidor

   

2006-10-10 21:38

DP-Sound presenterar din mp3 på NYA wwwDP-Sound.se [Hemsida]

Den 16/10 kommer DP-Sound's webbsida upp på adressen www.dp-sound.se. Precis innan föregångaren (www.danish-production.com) togs ner låg besökssiffran vad vi anser relativt högt på i snitt 800-1000 besök om dagen.
Eftersom vi inte haft en fullständig webbplats uppe på runt ett halvår så har den siffran sjunkit en del nu men vi är säkra på att det kommer stiga ännu högre sinom tid.

Vad vi nu vill meddela är att vi på den nya sidan kommer att ha en liten ruta, som var man än befinner sig på webbplatsen alltid är tydligt synlig vid namn"DP-Sound presenterar". Där kommer vi med jämna mellanrum "presentera" nya mp3or med artister utanför DP-Sound.

Om du känner att du skulle vilja vara med och ha upp din mp3a på nya DP-Sound.se kanske redan på premiärdagen, så vill vi mer än gärna att du hör av dig! Det du gör är att du mailar en direktlänk till [email protected] och helt enkelt skriver att det är ett bidrag till DP-Sound.se. Sedan är det bara att invänta svar som inte lär dröja mer än 24 timmar innehållandes antingen ett vänligt "Ja, tack!", eller ett ännu vänligare "Tack, men nej tack!".

Självklart är alla välkomna att maila in men vi vill ha kvalité på både ljud, text och flow. Däremot kan skillz väga upp mot lite sämre ljud. Mp3:n du mailar in ska vara grym helt enkelt. Troligtvis ska du ha sysslat med musiken minst 2-3 år. Men om du är osäker så skicka hellre in än inte.

Detta gör vi inte med anledning att leka viktiga och mena att VI ger ER en chans att komma fram eller nåt annat pinsamt. Detta gör vi för att vi tycker att det ska bli lika roligt att visa upp en utomståendes grymma mp3 på vår sida som ni som skickar in tycker det är att få ha den där.

Må väl alla! // DP-Sound