I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hjälp att göra klart hemsida [Request]

Övrigt - Webbsidor

   

2006-09-27 17:27

Hjälp att göra klart hemsida [Request]

Tjenar.
JA har påbörjat en hemsida, ja har gjort klart knappat och allting, och ja annvänder mej av, photoshop, för att göra designen och allt, sen redigerar ja länkarna " knapparna" på dreamweaver 2004 MX.

Men..
Ja behöber hjälp, där all text ska ska, information om mej, där man ska kunna klicka för att ladda ner låtarna, hoppas ni förtsår vilken text ja menar.
den texten tex, tryckar man på knappen " INFO", så ska man komma in på info, och det är klart redan, men sen inne på info ska det finnas text, information om mig, tex. och det är det ja behöver hjäp med, hur gör ja texten på alla bilder?

shit svårt att förklara.....ja försöker göra det i Dreamwaver, men då "GLIDER" hela hemsidan åt sidan alla bilder splittras, och man börjar skriva på tomt område, det går inte att skriva på självaste bilden .....

IAFALL NÅN SOM FATTAR ELLER INTE??
JA LADDAR UPP ZIPP FILEN PÅ HELA HEMSIDAN!.
SÅ OM NÅN VET HUR MAN LÖSER DET! SKULLE VARA SKYSST

(url link=http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=5E17A78865376D66" target="_blank)Här är länken till Zip filen(/url)

aah så kan de låta! ..myspace.com/haffilagom