I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Det naturliga och Gud

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2013-08-24 12:47

Det naturliga och Gud

Här är tråden för planen för oss alla, vad som är det naturliga tillståndet för människan. Jag som sett människans framfart på den här planeten med lite halv förskräckelse och mer accepterat att vi snarare är ett riktigt farligt skadedjur har svårt att se oss som de utvalda förvaltarna av den otroliga rikedom som finns här.

Förhoppningsvis kan Digeridoo guidea oss och ge oss lite klarhet i vad som betyder mest och vad som är det mest naturliga. Tidigare trådar har gett oss en ledtråd att det naturliga inte nödvändigtvis har med naturen att göra när det kommer till människan. När vi inte har naturen som utgångspunkt, utan bara i vissa fall då homosexualitet inte är ok enligt gud kan viss förvirring uppstå.

Annars behöver man inte vara religiös för att kunna se vårt naturliga tillstånd, det är bara att se vårt naturliga tillstånd i naturen fast lägg på en mkt högre hjärnkapacitet på djuriska drifter,;att nå bekvämlighet(mat och kapital) få fortplanta sig och ett stort bekräftelsebehov aldrig tidigare sett hos arter på Tellus:

En minut in är det som en spegelbild:


Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.