I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vad är illuminati? är det bara en bluff?

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2009-11-05 19:32

Vad är illuminati? är det bara en bluff?

På senare tid har jag och mina kompisar diskuterat illuminati väldigt mycket...

vad är illuminati egentligen? Själva ordet betyder "de upplysta" något i den stilen, men vad är deras uppgift? Är det som i änglar och demoner att det är en anti katolsk gammal sekt?

Något som jag kan tänka mig är att dom vill visa t.ex kyrkan eller staten att dom har makt, t.ex 2012 är det bara en bluff för att skrämma upp mänskligheten och skapa totalt kaos? Det har ju varit många stora bluffar som har skapat mer eller mindre kaos i olika tillfällen som efteråt bara visat sig vara en stor bluff... vad tror ni?

Motivera gärna vad ni tror!

bless


2010-08-14 02:05
verkar som att borttagen tänker lite för mycket haha

men visst, jag har forskat som fan i illuminati, det är sjukt detta
Producent

2010-08-16 08:37
Läs boken; "Sekter och hemliga sällskap i Sverige och världen". Där står det bl.a. om Illuminati, och att Carl XVI Gustaf är deras ledare i Sverige m.m...

Support A2K a.k.a. Azrael Kalashnikov & Wize Guyz Global Ent.
Rappare

2010-08-16 10:33
FarhanK501 gör skitbra videos om all denna skiten, här e bara om musik industrin, men går ni in på hans kanal hittar ni så mycket intressanta grejer som tar upp er tid, jäkligt bra tidsfördriv om man VILL tro på detta.
Tears of Liquor EP
https://soundcloud.com/nicoelrico/sets/tears-of-liquor-ep

2010-08-16 11:24
Poesi

Spännande! Några ground breaking upptäckter? Kan man få del av dina resultat? Sist men inte minst, vilka källor har du använt dig av i din forskning?
www.fucksolar.com

FUCK SOLAR

2010-08-16 11:34
A2K - Ger boken något belägg för teorierna som framförts i den här tråden?

10-4, over...
"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda
Producent

2010-08-17 06:13
Mabande: Boken handlar bara om olika sekter, om deras historia och lite allt möjligt. Det står om vad de olika sekterna har för tro och vad de vill få ut. De intervjuar vissa medlemmar ur olika sekter etc...
Support A2K a.k.a. Azrael Kalashnikov & Wize Guyz Global Ent.

2010-08-20 12:35
Mabande P33

Boken förklarar mer eller mindre att det inte finns några belägg för att Illuminati har något med världspolitik att göra. I princip det du skulle ha sagt står i boken. :) Den innehåller kanske 5-10% text om frimurare resten är om religiösa sekter.

En bok som är roligare att läsa är Jüri Lina - Världsbyggarnas Bedrägeri, men mest för att den är totalt out there. Han som har skrivit den är antingen klumpig när han ska formulera sig eller så är han ett nut case. Still fun though! Men den boken är en av få på svenska som faktiskt är skriven för att övertyga folk om frimurarna och Illuminatis hot mot mänskligheten.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-20 13:00
Tackar för infon (och boktipset) :)

10-4, over...
"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda

2010-08-20 19:23
för kännedom delade jag idag konferenshak med frimurarna. dom åt spädbarn och runkade till satan. lovar.
cry me a river!
--> thcrew

2010-08-21 02:52
för kännedom delade jag idag det runda bordet med konspirationsteoretiker. vi trodde att alla utom oss var dumma i huvudet och besatta av satan. lovar.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-21 08:12
Världens mest involverade konspiration.... tur att en ensam idiot med en laptop har lyckats genomborra deras dimmridåer och funnit den verkliga sanningen bakom allt. För att sedan under åratal trumpetera ut denna känsliga information till allmänheten, utan att någon av dessa (halv-)gudomligt mäktiga konspiratörer tystat ned honom...

Varför har de inte gjort det nu igen? Visst ja, det är en del av konspirationen... the greatest trick the devil ever pulled och så vidare... en del av konspirationen! Precis som allt annat som tyder på att konspirationen kanske inte är på riktigt.
Veritas Amicus, Henkso Amicior!

2010-08-21 10:21
Konspirationsteorierna skapades först av den kristna högern, skönt att vänsterkidsen tar upp fanan
http://soundcloud.com/80scrackpolo
Rappare

2010-08-21 11:29
Henkso det är klart att han som forskar om Illuminati där på youtube, dom vill ju att han skall göra det, hade han varit stor och helt plötsligt börjat med det hade dom definitivt inte gillat det som dom gör nu.
Tears of Liquor EP
https://soundcloud.com/nicoelrico/sets/tears-of-liquor-ep

2010-08-22 23:24
HAHA denna tar ju priset! Obama talar ut om och varnar om storföretagens maktställning haha. För han står utanför alltihop tillsammans med Zbigniew Brezezinski, öppen New World Order förespråkare. Nu släpper dem lös alla konspirationer så alla kan wilding out!

Producent

2010-09-04 13:29
är detta slump?


http://www.itanimulli.com


finns hur mkt information som helst om illuminati, freemasonry osv på nätet för den som är intresserad,, är inte svårare än att skriva in det man nu är intresserad av att läsa om på google, youtube, torrentz.com m.m. hehe

bill schnoebelen är en som gått igenom freemasonry & illuminati och sedan gått ur för att sedan berätta om vad som hände honom och hans tankar om det,
"the light behind masonry" är ganska intressant!


men sen så finns det ju massor av information om bra grejer som sker i världen också så man inte snöar in på "det negativa" alltför mycket och låter det sluka en..

David wilcock är en fascinerande person med mycket information om diverse områden.
Nine.D
Multifaceted Creativity
http://www.INFININETY.se

2010-09-05 12:44
Bill Schnoebelen menar också att han varit praktiserande vampyr. David wilcock är fullkomligt galen och tror till exempel att solen inte brinner utan är gjord av "kosmisk energi", och att himlakropparna är utplacerade enlig en diaktonisk musikskala.

Det kvittar hur mycket information som finns och som man tar till sig om man är oförmögen att sortera mellan det viktiga och dåliga.
http://soundcloud.com/80scrackpolo
Producent

2010-09-13 18:56
Vad om dom talar sanning?
Nine.D
Multifaceted Creativity
http://www.INFININETY.se

2010-09-13 20:25
Ja tänk om.
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2010-09-24 04:03
de är ju rätt så solklart att vi alla är grundlurade och styrda av en mindre skara väldigt förmögna människor.

dom styr läkemedelsindustrin, media, bankerna, väljer vem som ska bli president i usa, gjorde 11 september, kriminaliserade ganja för de botar cancer, berättar inte för oss om utomjordiska byggnader på månen..

tex.. tror nån här seriöst på att människan kunde bygga pyramiderna? helt seriöst, vi bodde i grottor sen helt plötsligt så kunde vi bygga fete pyramider, lite olika ställe i världen.

lite snabbfakta: pyramiden i giza består av 2,3 miljoner block, enligt historieböckerna så byggdes den på 20 år, vilket betyder att dom måste lagt ett block varannan minut, om dom jobbade 10 timmar om dagen.
dock var nilen översvämmad några månader om året vilket betyder att dom måste lagt ett block varannan sekund.
och bottenplattan är 2,3 kvadratkilometer och toppen diffar endast 6 mm från centrum på den bottenplattan, förstå då hur 100% alla block måste vara.

de finns inte en möjlighet i världshistorien att människor skulle kunnat bygga de.

dom var byggda av solgudar som hade laser som dom skar ut blocken med och hade kunskapen om att göra saker tyngdlösa.

tyngdlöshet är rätt intressant egentligen, för jorden är plusladdad och saker som dras ner (jordens dragningskraft) är minusladdade, så om man laddar en sak till plus så kommer den inte "sugas" ner, alltså sväva i luften.

kan se om ja hittar en dockumentär om den där pyramiden. ni kommer att fatta då.
vafan.. skit i de du!

2010-09-24 04:04
http://www.youtube.com/watch?v=EyactlMZdbQ&feature=related

del 1 av 4
vafan.. skit i de du!

2010-09-24 04:06
oj skrev fel. bottenplattan är 5,3 kvadratkilometer och centrumtoppen diffar bara 6 milli.. vi har inte ens sån precision i våra rymdkikare.
vafan.. skit i de du!

2010-09-24 14:57
Hans_

Det du och de gör är att säga, "nej jag tror inte att man skulle kunna göra detta" och utifrån er misstro drar ni slutsatsen att det inte är sant. När ni bestämt er för att A inte är sant, då bestämmer ni utan några som helst bevis för att Z är sant. Utan bevis och utan tidigare bevis rimlighet. Försök att tänka lite öppet för en sekund.

Betänk bara för en sekund att alla de fakta du tar upp om pyramiderna är kända. Ändå är den absoluta majoriteten av alla forskare, ingenjörer och arkitekter inte alls förvånade. Betänk att vi pratar om en byggnad som konstruerades av tiotusentals hantverkare. Inse att det inte är orimligt med arbetslag som jobbar i skift, alltså arbete under natten. Om vi tänker oss 30 000 arbetare, en rund siffra, men helt spekulativ kan vara något mindre kan vara många fler. Uppdelade i arbetslag om 20 som jobbar 8 timmar per skift. Tydligen krävdes det ungefär 20 man att flytta en 2.5 tons sten från stenbrotten till pyramiden inom en halvtimme. Låt oss säga att det tog lika lång tid att gå tillbaka och vila mellan stenarna. Alltså 30 minuter aktivt arbete per timme.

20 man jobbar 8 timmar om dagen, flyttar 8 stenar. 1500 x 20 man flyttar alltså 8 x 1500 stenar per dag. Alltså 12000 stenar om dagen.

2 300 000 / 20 år = 115 000 stenar per år

115 000 / 365 = 315 stenar om dagen

315 stenar om dagen = 1 sten varje 4.5 minuter.

Ser ut som att det kanske var möjligt att flytta dit 40 gånger så många stenar som behövdes... Nu har jag ju bara spekulerat lite och räknat med röven, men det gör din kille i videon också. Om du vill få lite grepp om verkligheten, pröva vetenskap:

Gazapyramiden

Intressant faktum. Ultraljudanalyser av pyramiderna har funnit vad som tros vara fickor av solid sand i pyramiderna. Det kan alltså tänkas att stora håligheter i konstruktionen fylldes igen med sand för att gör arbetet enklare. Det visste jag inte, fun fact.

Vidare, ett modernt byggföretag skulle kunna bygga en giza-pyramid med en klackspark.
Veritas Amicus, Henkso Amicior!

2010-09-24 21:13
Hans_ - Kul med "lite snabbfakta" kryddat med "vilda antaganden" :)

10-4, over...
"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda

2010-09-24 23:01
haha okej.. men seriöst, dom flyttade stenen över nilen och blocken väger flera hudra ton, vilken flotte skulle kunna bära ett sånt block? och dom säger dom rullade stenarna på timmerstockar, för de första, dom ligger mitt i öknen var fick dom alla stockar att rulla 2,3 miljoner block på? som dessutom håller för vikten..

de är ni som är trångsynta på att de är människor som byggde dom för så är man lär i skolan och då är de så.

jag trodde precis som er för 2 månader sen.. men ni får gärna tro på att olika människoslag världen över på den tiden kunde bygga sånna mästerverk med miljondels millimeter..

idag skulle vi aldrig kunna göra om de. inte ens i närheten. kvittar vilka maskiner eller hur mkt pengar vi investerar så går de inte.

men simpla bönder, dom kunde minsan dom ;)


kolla de här filmsnuttarna.. sen om man vill tro på de eller inte är upp till var och en.
vafan.. skit i de du!

2010-09-25 12:44
Alla de nämnda människorna som Bill, Wilkock och den tredje pyramid snubben har ju sina bristande argument och påståenden som alla andra människor. De har med logik och fakta blivit debunked på sina påståenden.

Som "sanningssökare" kanske man inte bör slänga fram några namn eller klipp på sådana folk och kalla det sanning för då blir det väldigt enkelt för andra att visa att man har fel. Keep it simple med tydliga exempel som inte går att förneka.

Sen tror jag ju själv på att det finns andra varelser som vi inte riktigt vet vad de är, om de nu är interdimentionella varelser, aliens eller vad.

Men det finns ju nästan lika många teorier som "teorister". För "teoristerna" är nog detta en marknad som vilken som helst så alla måste hitta sin egen nisch för att sticka ut och sälja på marknaden. Men sen finns det den information som de alla delar också, som är grunden av informationen. Den gemensamma nämnaren. Det finns alltid sanning i det de påstår samtidigt som de blandar in sina egna teorier i det hela. Det är den gemansamma informationen och den enskilda teorin vi måste försöka skilja på hos alla deras olika påståenden, som David Ickes reptilianer, pledians (stavning?), demoner osv. Det är namn på samma krafter, med olika ögon.

Vissa av "teoristerna" kan också vara vilseledare som själva ingår i hemliga grupper vars mål är att dividera istället för att förena.

Så vi som tror att det finns en konspiration måste vara försiktiga med vad vi säger och vad vi använder som referenser. Speciellt på ett forum som Whoa där de flesta som skriver inte själva tror. Det blir enkelt för dem att falsifiera och få oss att se ut som idioter.

Jag vet att man blir väldigt entusiastisk när man först upptäcker denna sida av verkligheten men man måste också komma ihåg att man inte på, i det här fallet, 2 månader (Hans_) egentligen hinner "forska" eller reflektera över den nya informationen och jämföra den med annan information. Det finns för många aspekter och vinklingar för att kunna göra det på 2 månader.

Men jag använder mig av Whoas klassiker: Kul att du/jag/ni/vi kör!


2010-09-25 17:51
Hans_

haha okej.. men seriöst, dom flyttade stenen över nilen och blocken väger flera hudra ton, vilken flotte skulle kunna bära ett sånt block?


För det första. Ett fåtal block var riktigt stora, sett i relation till helheten. Dessa var säkerligen stora projekt i sig själva. De största vägde väl runt 80 ton som jag minns det och de fraktades mycket långt, men det är som sagt ett fåtal block och de höll på i 20 år. Betrakta dessa som ett sidoprojekt.

Flottar och flottar, men visst. Här finns en teori. Sen vettefan exakt hur de gjorde, men du tror fel om du tänker dig att det inte fanns otaliga sätt att med dåtida teknik lösa en sådan fråga. 80 ton är tungt att lyfta, men alltså. En finlandsfärja väger i sig själv 40 000 ton.... och den flyter. Köp buoyancy for dummies eller nåt om du inte fattar resten.

och dom säger dom rullade stenarna på timmerstockar, för de första, dom ligger mitt i öknen var fick dom alla stockar att rulla 2,3 miljoner block på? som dessutom håller för vikten..


Det går att flytta saker från plats till plats vet du. Inklusive timmerstockar. Ditt problem är återigen att du antar att folk vid denna tid var efterblivna. Det var de inte. Detta var ett rikt land fyllt med intelligenta människor och tiotusentals av dem jobbade i 20 år mot ett gemensamt mål. De hade erfarenhet av liknande byggen och infrastrukturen fanns alltså redan på plats.

Och angående huruvida timmerstockar skulle hålla för vikten... här råder jag dig att bara funderar en sekund, eller experimentera lite. (Ställ dig på en knippe tändstickor... vad händer med dem? (ett tips:inget)). Inse att du inte har ens den mest grundläggande insikten i fysik och försök sedan att få en sådan insikt. Fysik for dummies kanske? Enkelt uttryckt dock, om du kastar 80 ton på något, då jävlar blir det kraft. Om det bara ligger på något, då är det inte lika farligt.

de är ni som är trångsynta


Ja herregud, du förmedlar en insikt jag aldrig hört förut... Eller vänta... i själva verket är allt du säger gammalt som gatan. Jag trodde precis det du tror när jag gick i mellanstadiet. Då trodde jag också på UFOs, Bermuda-triangeln och diverse annat... Sen lärde jag mig att kolla källor och inte bara lita blint på random nut cases som gjort videofilmer och hållit föredrag.

Jag vet att man känner sig speciellt när man fått för sig att man sett genom konspirationen, fått ta del av den upphöjda sanningen etc etc. Det är mänskligt att känna så. Tyvärr är det mänskligt... därmed lockas allt för många i fällan. Problemet är att du inte är speciell. Det är inte killen i video heller. Om sanningen var så banal som den här killen framställer den, varför har inte alla de oerhört mycket mer intelligenta forskarna världen över som ägnat sina liv åt denna forskning... inte sett sanningen? Varför har du gjort det och inte de? Tror du verkligen att du är så speciell? Kom igen!


Tyvärr, jag måste sluta bemöta det skit du drar fram. Om du bara bemödade dig lite med att leta, då skulle du märka att den här snubben som har frälst dig har blivit motbevisad hundra gånger om. Det är sanningar med modifikation, det är argumenterade utifrån egen misstro, det är helt enkelt skit.

Låt oss kasta lite tvivel åt andra hållet istället. Varför, om utomjordingar eller whatever byggde pyramiderna, finns det stora arbetarbyar invid pyramiderna? Vad var poängen med dessa kan man undra.

Vidare, hur förklarar du de stora mängder mindre pyramider som finns här och var i Egypten. Pyramider som vore avsevärt mycket enklare att bygga. Det finns en utveckling av teknik bland de pyramider som byggdes tidigare än Cheopspyramid. Man skulle kanske kunna tänka sig att de blev bättre på att bygga pyramider med tiden och att de när de skulle bygga Cheops hade en hel nations infrastruktur riktad mot just pyramidbygge... De hade kanske bara blivit bra på det.

Men nej, en rimligare förklaring är vad? Att utomjordingarna tyckte att människornas pyramider sög och rullade in och visade hur man ska göra på riktigt?

Varför sket inte grekerna, som kom till Egypten, på sig när de såg pyramiderna? De hade ju ingen teknik liknande det vi har idag, men de verkade ändå tycka att tanken på att människor byggde pyramiderna var rimlig. Kanske för att de, till skillnad från dig, insåg att människor inte bara levde i jordhålor innan 1900-talet. De hade ett fan så mycket bättre grepp om vad som var och inte var möjligt vid denna tid. Bara för att något hände för länge sedan blir det inte magiskt. Bara för att vi inte vet allt om något betyder det inte att du kan fylla i luckorna med vilken saga du än gillar bäst.

Skärp dig för fan.

Veritas Amicus, Henkso Amicior!

2010-09-26 15:33
Ja. Källkritik era jävla idioter. Lär er vad det betyder.
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2010-09-29 12:43
haha ni kan fortsätta tro på de ni vill.. men jag väljer tro på något annat. vem har sagt att någon av oss har rätt?

ni har ju redan förlorat när ni sa att så här är de utan att kunna bevisa de?

beskriv gärna för mig hur dom byggdes, för då kommer ni vara dom första som kan visa en helt säker bild av hur de gick till, för vet ni vad? ingen vet hur dom byggdes.

finns bara spekulationer om hur dom byggdes.

och jag tror dom byggdes av såkallade solgudar.


sen om ni vill tro på att bönder kunde hugga ut 2,3 miljoner stenblock till en pyramid, med tusendels millimeter precision och stapla dom på varandra 146 meter upp i luften när vi precis innan bodde i grottor och med simpla verktyg, så ah då får ni väldigt gärna göra de.

och dessutom i flera delar av världen.

sen om man tänker egentligen, hela jordens existens är ett ögonblick i universums tidaxel. vi har inte ens funnits i ett ögonblick och ni tror stenhårt på att de inte finns en möjlighet till att de kommit andra varelser till jorden innan?

ni ser för mkt på tv grabbar.
vafan.. skit i de du!
Moderator

2010-09-29 14:17
ni ser för mkt på tv grabbar.
I lold.
Nu när whoa till slut ska lägga ned kan det vara dags att sammanfatta allt jag har lärt mig här genom åren: WORD! på Misery_chick

2010-09-29 16:07
men jag väljer tro på något annat.

Det är väl just det som är grejen: du väljer att tro på någonting bara för att det är spännande, inte för att du har den rimligaste förklaringen.

* "vem har sagt att någon av oss har rätt?"
- Occams rakkniv.

* "sen om man tänker egentligen, hela jordens existens är ett ögonblick i universums tidaxel. vi har inte ens funnits i ett ögonblick och ni tror stenhårt på att de inte finns en möjlighet till att de kommit andra varelser till jorden innan?"
- Möjligheten finns, men relaterat till hur kort tid vi har funnits: hur stor är chansen att de kommit hit under tiden vi haft ett språk?

Här har du en kille som byggde en Stonehenge-kopia på egen hand och lattjat med att flytta tiotonsblock helt utan hjälp av utomjordingar eller modern teknik: "For continuous hoisting at the Great Pyramid working a 40 hour week, 50 weeks a year, and for 25 years, only 20 horse power would be required." theforgottentechnology.com

Science! Cause it works!

10-4, over...
"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda

2010-09-29 19:55
myten om att dom ska vara "den nya världsordningen" är bara gammal kristen propaganda som levt kvar ..

"dom är emot kyrkan alltså gör dom buissnes med djävulen och vill ta över världen" ..

min teori iallfall .
Ignorance is venomous, and it murders the soul spreading like a virus running rampant, out of control.

2010-09-30 22:01
Hans - att man inte kan veta något med 100% säkerhet betyder inte att alla förklaringar är lika sannolika. Vi kan dock veta att din förklaring är 100% fånig.

Att utvecklingen går snabbt är inte speciellt märkligt föresten på 1800 talet åkte vi runt i häst och kärra, hundra år senare åkte vi till månen.

gangstagangsta - tack.
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2010-10-07 00:37
hehe ah som sagt alla tror på olika saker... mer spännande? näe vet ja inte, mer trolig? ja jag tycker de.

vafan.. skit i de du!

2010-10-07 00:41
förklara hur dom ristade in och högg ut alla stenar som visas i videon..

vafan.. skit i de du!

2010-10-07 14:04
Okej, jag kollade en minut och för det första är staden inte 17 000 år gammal, utan snarare 3 000.
Stenen höggs på samma sätt som folk huggit sten i alla tider: med ett material hårade än, och / eller utnyttjandes svagheter i, den bearbetade stenen. När det dessutom gäller sandsten är det inga som helst problem att hitta lämpliga verktyg för en civilisation som kunde gjuta metall.
Hammare och mejsel är inte riktigt UFO-teknologi.

* "mer trolig? ja jag tycker de."
- Vad baserar du det på? Du tycker någonting, men kan inte förklara varför ditt tyckande skulle vara mer rätt än de underbyggda teorier och fakta som säger emot ditt tyckande.

10-4, over...
"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda

2010-10-07 14:05
Tycker det är ett jävla tjat om pyramider, ser inte det orimliga i att människor skulle kunna ha byggt dem. Däremot tycker jag det är lite lurigt att mayafolket upptäckte pluto och kunde avbilda hela vårt solsystem.
njut

2010-10-07 23:21
Explict

Det vore lite lurigt om det var så att de hade känt till Pluto, men så var det inte så heller.

Det enda vi behöver nu är lite flippat pladder om Atlantis så har vi the perfect game of pseudo science.
Veritas Amicus, Henkso Amicior!

2010-10-08 16:22
Såg nåt youtubeklipp där de visade nån steninristning från nåt mayaställe som visade hela vårt solsystem, rätt storlek på planeterna och avstånd mellan dem och pluto var med där.

Men ah, va ju en youtubefilm så kanske inte ska lägga fram det som fakta :)
njut

2010-10-10 05:19
Explicit - Jo, jag har sett det också. Det blir ju mindre trovärdigt när man inser vad som krävs för att man faktiskt ska kunna observera Pluto. Med deras tillgångar skulle det verkligen ha krävts att utomjordingar kom och berättade skit för dem och då frågar man sig varför de inte upplyste om alla andra isklumpar i yttre solsystemet på samma gång.... De som är lika stora och större än Pluto....
Veritas Amicus, Henkso Amicior!
Producent

2011-08-14 19:14
Since 1984
@realgizlee // twitter

2011-08-15 22:11
Åhhh illuminati är sååå 2010!! Det är ju anciant aliens som gäller nu din dufus!

Det finns massvis med fakta på youtube!!
www.fucksolar.com

FUCK SOLAR

2011-08-15 23:28
Alla är vetenskapsmän på youtube haha. Dundermannen, om du bara är 16 så är du ett geni för din ålder!
 http://www.myspace.com/murderdem

2011-08-17 11:52
illuminati finns dom är överallt !!!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-08-17 21:01
Era jävla foliehattar. Sluta upp med dessa dumheter. Illuminati existens är ej verklig. Det finns ett samband mellan de som tror på dess existens, 90% röker CB och känner att storebror förföljer dem.

2011-08-18 00:32
myten om att dom ska vara "den nya världsordningen" är bara gammal kristen propaganda som levt kvar ..


Hur menar du? Vilka är i den meningen ”dom”? Menar du att dem kristna målar en felaktig bild på vad begreppet "new world order är"? Eller menar du att ”den nya världsordningen” inte finns?

Jag hoppas att ditt svar inte är ”ja” på den sista iaf för det finns många klipp på youtube som snabbt kan bekräfta för dig att de världsledande ”politikerna” propsar på att föra fram ”the new world order”.

En annan vinkling varför dem kristna skulle propagera emot den nya världen kommer från det att teosoferna började skriva om det begreppet. Med hjälp av dem så spreds begreppet, och växte in i new age rörelsen. Och varför kristna då skulle propagera emot detta är för att de flesta böcker som dem stora teosoferna på den tiden skrev kanaliserades. För dem som inte vet vad detta är (ett annat namn för det är automatisk skrivning), så går det ut på att man typ med sin fria vilja tillåter en ”varelse” från andevärlden träda in i en och så skriver den åt personen. Och detta är en stor synd enligt monoteismen.

En av dessa teosofer hette Alice Bailey. Hon startade ett andligt bokförlag som hette Lucifer Trust. Detta bokförlag blev sedan anammat av UN och är idag grunden för deras egen andlighet. Bokförlaget ändrade från det motbjudande namnet till (ett lite mer diskret) Lucis Trust.

Vad denna andlighet propagerar för är exakt samma som många konspiratörer gör i en eller annan form. Från alien-folket, till 2012 folket till new age osv. Budskapet är ungefär; ett stort paradigmskifte är på väg, vi måste utvecklas annars går allting åt h-#%3te, att aliens/andliga varelser ska träda fram och är här för att hjälpa oss.

Ett exempel är David Icke; han började uppleva övernaturliga eller mystiska eller metafysiska saker som ”vägledde” honom. Sedan började han kommunicera med denna ”kraft”. ”Kraften fick honom att känna sig speciell och utvald. Icke själv har sagt i en intervju att han kanaliserar sina böcker. Och det ”lustiga” är att hans budskap är exakt samma som Alice Baileys, ibland nästan ordagrant.

Ett annat exempel är Zeitgeist. Deras källor kommer från teosoferna och frimurare, mysterieskolorna.

Och nu kommer slutklämmen, och den viktigaste punkten; Många av dem som utger sig för att avslöja ”konspirationen” om illuminati osv, egentligen förmedlar samma agenda som dem säger sig motverka. Dem avslöjar globalisternas sjuka maktutövande samtidigt som dem förmedlar samma andlighet som globalisterna utövar.

2011-08-23 19:23
illuminati är ifrån grund och botten en hemlig orden, namnet "Illuminati" är vi som gett dom då denna hemliga sekt skapades namnlös.

Tänker inte ge mig in i några diskussioner angående det här för att folk som inte tror på detta är för trångsynta att diskutera med. För dom finns inget annat än deras paradis dom lever i.

Men en sak är säker, världen som vi ser den idag är det ett fåtal personer som styr. En orden utav högt uppsatta människor som anser sig stå över oss andra.

Snacka amerikansk film osv vafan är det, ta dig ut på gatorna. Läs lite fakta i böcker, studera hela strukturen på våra religioner, våra sätt att agera, våra sätt att leva så kommer ni att inse ett och annat.

Era arbeten ni har i dag är bara ett förnyat och förfinat sätt för slavar. Vi föds för att arbeta, vi får t.om betala för att tjäna våra pengar. Finns det något som heter "ÄGA" nu för tiden? Kan ni helt och hållet äga eran egna bil? Eran egna tomt, hus? Staten kan när som helt gå in och plocka dessa ifrån dig om du råkar bli skyldig dom pengar, kan vi göra lika dant om staten är skyldig oss pengar eller måste vi gå igenom hundratals rättsväsen för att få det vi förtjänar?

Vad är idag viktigast i livet? Svar: Pengar.

Nu kommer folk påstå att det inte alls är så viktigt, men vad gör du när du inte har pengar? När du sitter hemma utan mat och el ?

Vem styr pengarna? Vem skapade pengarna? Vart kommer pengarna ifrån?
Varför ska vi idag ha elektroniska pengar? Varför vill dom få bort kontanter?
VARFÖR vill dom ha mer kontroll över VÅRA pengar?

Människan idag behöver någon som styr över sig, vi skulle leva i ständig kaos om inte detta pyramid spel av lagar och annat skit hade funnits.

"Men kaos finns redan idag, krig, svält osv" -Ja det är klart, utan dessa krig hade misstankarna runt en konspiration redan funnits där för hundratals år sen. Krig kan också vara en skyddsmantel, en del i ett spel för att få oss att lita på fel personer. Att lita på t.ex USA, att dom stoppar allt och skapar fred i dom krigsdrabbade områdena.

Vill dom egentligen åt pengar? Resurser?Nefan, nu orkar jag inte mer. Finns mycket man kan fundera på. Jag har slutat brytt mig och börjat tro på oss som lever. I choose my own destiny :D
One puff, Two Puffs i know Teraq goin' nuts som vanligt
Med biggie och pac phat flowar med Bob Marley
Myspace: In memory of teraq

2011-08-24 23:31
* "Tänker inte ge mig in i några diskussioner angående det här för att folk som inte tror på detta är för trångsynta att diskutera med. För dom finns inget annat än deras paradis dom lever i."
- Paradis? Sen när är en värld där pengar är viktigare än liv ett paradis? Jag behöver inte bli pseudoreligiöst predikande om en allsmäktig konspiration (som tydligen inte är så allsmäktig att den kan undanröja folk som avslöjar den) bara för att jag ser att världen i mångt och mycket är skit.

* "en sak är säker, världen som vi ser den idag är det ett fåtal personer som styr. En orden utav högt uppsatta människor som anser sig stå över oss andra."
- På vilket sätt är det säkert?

* "Finns det något som heter "ÄGA" nu för tiden? Kan ni helt och hållet äga eran egna bil? Eran egna tomt, hus?"
- Jajjemen. Är du skuldfri äger du objektet. Nog för att du inte får göra vad du vill med det, men det beror främst av att det du inte får göra är sådant som orsakar fara för dig själv eller andra (exempelvis spränga det).

* "Staten kan när som helt gå in och plocka dessa ifrån dig om du råkar bli skyldig dom pengar"
- Nej, "staten" måste först gå i genom en process med indrivning och utmätning. Det sker inte över en natt och kräver att det gått ganska långt.
Dessutom: om du är skyldig någon något ska du väl betala?
Att du äger någonting innebär inte att det kommer följa dig i döden oavsett vad du gör. Måste du betala nåt och du inte har cash så kommer du behöva betala det i prylar.

* "kan vi göra lika dant om staten är skyldig oss pengar eller måste vi gå igenom hundratals rättsväsen för att få det vi förtjänar?"
- Nej, vi behöver gå igenom ett eller högst två. Det svenska rättsväsendet (och kanske EU-domstolen).

* "Vem styr pengarna?"
- Riskkapitalister, tyvärr. Så det behövs mer (och framför allt bättre) statlig reglering av finansmarknaden.

* "Vem skapade pengarna?"
- Nån som tyckte att skuldsedlarna behövde standardiseras och att byteshandel var för tungt för ryggen (seriöst - har du nånsin försökt få växel på ett levande får när du ska byteshandla till dig en knippe morötter? för mycket kycklingar för att få ner i en normalstor plånbok, så jag tar pengar anytime).

* "Vart kommer pengarna ifrån?"
- Det antagna värdet på de tillgångar som finns och det förväntade värdet på framtida produktion.

* "Varför ska vi idag ha elektroniska pengar?"
- Smidigare betalningssätt i en elektronisk värld. Sjukt jobbigt att köpa en platta från England och posta en packe mynt och sedlar till säljaren.

* "Varför vill dom få bort kontanter?"
- Dyrt att hantera och det är ett smidigt sätt för både handel och kortföretag att skapa konsumentprofiler som det går att rikta reklam till för att generera mer konsumtion.

* "VARFÖR vill dom ha mer kontroll över VÅRA pengar?"
- Det är inte dina eller mina pengar.
Pengarna är enbart ett fixvärdessubstitut för byteshandel (där det "fixa" värdet tyvärr även är relaterat till artificiellt uppblåst spekulation).

* "Människan idag behöver någon som styr över sig, vi skulle leva i ständig kaos om inte detta pyramid spel av lagar och annat skit hade funnits. "
- Nja, vi skulle leva i ett självorganiserande system. Inte nödvändigtvis så att vi skulle få fram nån som styrde oss, men vi skulle få fram ett antal specialister som tog hand om skilda delar av samhället (vare sig samhället i fråga är en grupp om 20 eller 20 000), exempelvis odlare, jägare, snickare, läkare, organisatörer.

* "utan dessa krig hade misstankarna runt en konspiration redan funnits där för hundratals år sen."
- Som om inte konspirationsteoretiserande fanns för hundratals år sen :D
Exempelvis judarna har anklagats för konspirationer sen kristendomen tog makten och de har varit konstant strykpojke sen dess - vare sig de kallats "sions vise", "bankirer", "zog" eller "rymdödlor".

10-4, over...
"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda

2011-08-24 23:41
Hade precis för avsikt att skriva ett inlägg som bemötte Crue, nu slipper jag. Fan va skönt.

/ Co-sign på Mabandes rimlighet.
Veritas Amicus, Henkso Amicior!

2011-08-25 13:23
Även om jag inte för en sekund tror på illuminatitjaffset, skulle jag vilja ge lite motvikt åt vissa saker Mabande skriver.

* "en sak är säker, världen som vi ser den idag är det ett fåtal personer som styr. En orden utav högt uppsatta människor som anser sig stå över oss andra."
- På vilket sätt är det säkert?

Det finns massor med människor som anser sig stå äver andra, de brukar kalla sig politiker. När du analyserar dina egna åsikter så anser nog till och med du att dessa människor står oss vanliga och bör kunna lägga sig i hur vi väljer att leva våra liv, just eftersom de kan sköta vissa asekter av våra liv mycket bättre än vad vi själva kan. Vi vanliga människor är ju alldeles för impulsmässiga, snåla och

* "Finns det något som heter "ÄGA" nu för tiden? Kan ni helt och hållet äga eran egna bil? Eran egna tomt, hus?"
- Jajjemen. Är du skuldfri äger du objektet. Nog för att du inte får göra vad du vill med det, men det beror främst av att det du inte får göra är sådant som orsakar fara för dig själv eller andra (exempelvis spränga det).
...eller sätta in fel sorts fönster...

* "Staten kan när som helt gå in och plocka dessa ifrån dig om du råkar bli skyldig dom pengar"
- Nej, "staten" måste först gå i genom en process med indrivning och utmätning. Det sker inte över en natt och kräver att det gått ganska långt.
Dessutom: om du är skyldig någon något ska du väl betala?
Att du äger någonting innebär inte att det kommer följa dig i döden oavsett vad du gör. Måste du betala nåt och du inte har cash så kommer du behöva betala det i prylar.
Varje månad "utmäts och indrivs" nära hälften av alla pengar som byter händer i Sverige. Det som inte indrivs styr man med lite lösare tyglar mha spaltkilometer av lagtext.

* "kan vi göra lika dant om staten är skyldig oss pengar eller måste vi gå igenom hundratals rättsväsen för att få det vi förtjänar?"
- Nej, vi behöver gå igenom ett eller högst två. Det svenska rättsväsendet (och kanske EU-domstolen).
Vi kan inte, liksom staten, utropa att nu gäller det omvänd bevisförning och be staten hosta upp bevis för att de är oskyldiga.

* "Vem styr pengarna?"
- Riskkapitalister, tyvärr. Så det behövs mer (och framför allt bättre) statlig reglering av finansmarknaden.
Idag styr riksbanken och i förlängningen de banker som ingår i det statssubventionerade banksystemet över en merpart av pengarna. Utöver det finns det ett antal stora fonder som styr över hur investeringar ska se ut. En ganska liten del skulle jag säga består av folk som faktiskt riskerar sina egna pengar i sina val.

Sen, som jag nämnde tidigare, så styr ju stat, kommun och landsting tillsammans över nästan hälften av alla pengar.

* "Vem skapade pengarna?"
- Nån som tyckte att skuldsedlarna behövde standardiseras och att byteshandel var för tungt för ryggen (seriöst - har du nånsin försökt få växel på ett levande får när du ska byteshandla till dig en knippe morötter? för mycket kycklingar för att få ner i en normalstor plånbok, så jag tar pengar anytime).
Här hoppar du över en väldigt stor del av mänsklighetens historia, nämligen den med ickestandardiserade och spontan framvuxna valutor.

* "Vart kommer pengarna ifrån?"
- Det antagna värdet på de tillgångar som finns och det förväntade värdet på framtida produktion.
Nja, det är här pengarnas värde kommer ifrån. Pengarna själva skapas däremot av centrabanken, samt de olika banker som erbjuder elekronisk skuldbackad valuta.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2011-08-25 13:23
blev visst två inlägg...

* "Varför vill dom få bort kontanter?"
- Dyrt att hantera och det är ett smidigt sätt för både handel och kortföretag att skapa konsumentprofiler som det går att rikta reklam till för att generera mer konsumtion.
Dock kom ju iden om att sälja kortinnehavarnas kunduppgifter först när den amerikanska staten ströp kortutgivarnas vanliga inkomstkällor i sitt populistiska försök att "reglera marknaden".

* "VARFÖR vill dom ha mer kontroll över VÅRA pengar?"
- Det är inte dina eller mina pengar.
Pengarna är enbart ett fixvärdessubstitut för byteshandel (där det "fixa" värdet tyvärr även är relaterat till artificiellt uppblåst spekulation).
Oavsett vad pengar faktiskt är, gör du det här extra tydligt att det finns folk som de facto står över andra.

* "Människan idag behöver någon som styr över sig, vi skulle leva i ständig kaos om inte detta pyramid spel av lagar och annat skit hade funnits. "
- Nja, vi skulle leva i ett självorganiserande system. Inte nödvändigtvis så att vi skulle få fram nån som styrde oss, men vi skulle få fram ett antal specialister som tog hand om skilda delar av samhället (vare sig samhället i fråga är en grupp om 20 eller 20 000), exempelvis odlare, jägare, snickare, läkare, organisatörer.
Här blir jag en smula förvirrad. Är Mabande anarkist?

* "utan dessa krig hade misstankarna runt en konspiration redan funnits där för hundratals år sen."
- Som om inte konspirationsteoretiserande fanns för hundratals år sen :D
Exempelvis judarna har anklagats för konspirationer sen kristendomen tog makten och de har varit konstant strykpojke sen dess - vare sig de kallats "sions vise", "bankirer", "zog" eller "rymdödlor".
Konflikter mellan folkgrupper har alltid gjort det lättare att motivera våldsmakters inflytande. En gemensam fiende skapas lättast av någon som folk inte riktigt har koll på, samtidigt som det gör att de fokuserar mindre på de problem och konflikter som ligger närmare dem själva.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu