I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vad är illuminati? är det bara en bluff?

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2009-11-05 19:32

Vad är illuminati? är det bara en bluff?

På senare tid har jag och mina kompisar diskuterat illuminati väldigt mycket...

vad är illuminati egentligen? Själva ordet betyder "de upplysta" något i den stilen, men vad är deras uppgift? Är det som i änglar och demoner att det är en anti katolsk gammal sekt?

Något som jag kan tänka mig är att dom vill visa t.ex kyrkan eller staten att dom har makt, t.ex 2012 är det bara en bluff för att skrämma upp mänskligheten och skapa totalt kaos? Det har ju varit många stora bluffar som har skapat mer eller mindre kaos i olika tillfällen som efteråt bara visat sig vara en stor bluff... vad tror ni?

Motivera gärna vad ni tror!

bless

Producent

2011-08-14 19:14
Since 1984
@realgizlee // twitter

2011-08-15 22:11
Åhhh illuminati är sååå 2010!! Det är ju anciant aliens som gäller nu din dufus!

Det finns massvis med fakta på youtube!!
www.fucksolar.com

FUCK SOLAR

2011-08-15 23:28
Alla är vetenskapsmän på youtube haha. Dundermannen, om du bara är 16 så är du ett geni för din ålder!
 http://www.myspace.com/murderdem

2011-08-17 11:52
illuminati finns dom är överallt !!!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-08-17 21:01
Era jävla foliehattar. Sluta upp med dessa dumheter. Illuminati existens är ej verklig. Det finns ett samband mellan de som tror på dess existens, 90% röker CB och känner att storebror förföljer dem.

2011-08-18 00:32
myten om att dom ska vara "den nya världsordningen" är bara gammal kristen propaganda som levt kvar ..


Hur menar du? Vilka är i den meningen ”dom”? Menar du att dem kristna målar en felaktig bild på vad begreppet "new world order är"? Eller menar du att ”den nya världsordningen” inte finns?

Jag hoppas att ditt svar inte är ”ja” på den sista iaf för det finns många klipp på youtube som snabbt kan bekräfta för dig att de världsledande ”politikerna” propsar på att föra fram ”the new world order”.

En annan vinkling varför dem kristna skulle propagera emot den nya världen kommer från det att teosoferna började skriva om det begreppet. Med hjälp av dem så spreds begreppet, och växte in i new age rörelsen. Och varför kristna då skulle propagera emot detta är för att de flesta böcker som dem stora teosoferna på den tiden skrev kanaliserades. För dem som inte vet vad detta är (ett annat namn för det är automatisk skrivning), så går det ut på att man typ med sin fria vilja tillåter en ”varelse” från andevärlden träda in i en och så skriver den åt personen. Och detta är en stor synd enligt monoteismen.

En av dessa teosofer hette Alice Bailey. Hon startade ett andligt bokförlag som hette Lucifer Trust. Detta bokförlag blev sedan anammat av UN och är idag grunden för deras egen andlighet. Bokförlaget ändrade från det motbjudande namnet till (ett lite mer diskret) Lucis Trust.

Vad denna andlighet propagerar för är exakt samma som många konspiratörer gör i en eller annan form. Från alien-folket, till 2012 folket till new age osv. Budskapet är ungefär; ett stort paradigmskifte är på väg, vi måste utvecklas annars går allting åt h-#%3te, att aliens/andliga varelser ska träda fram och är här för att hjälpa oss.

Ett exempel är David Icke; han började uppleva övernaturliga eller mystiska eller metafysiska saker som ”vägledde” honom. Sedan började han kommunicera med denna ”kraft”. ”Kraften fick honom att känna sig speciell och utvald. Icke själv har sagt i en intervju att han kanaliserar sina böcker. Och det ”lustiga” är att hans budskap är exakt samma som Alice Baileys, ibland nästan ordagrant.

Ett annat exempel är Zeitgeist. Deras källor kommer från teosoferna och frimurare, mysterieskolorna.

Och nu kommer slutklämmen, och den viktigaste punkten; Många av dem som utger sig för att avslöja ”konspirationen” om illuminati osv, egentligen förmedlar samma agenda som dem säger sig motverka. Dem avslöjar globalisternas sjuka maktutövande samtidigt som dem förmedlar samma andlighet som globalisterna utövar.

2011-08-23 19:23
illuminati är ifrån grund och botten en hemlig orden, namnet "Illuminati" är vi som gett dom då denna hemliga sekt skapades namnlös.

Tänker inte ge mig in i några diskussioner angående det här för att folk som inte tror på detta är för trångsynta att diskutera med. För dom finns inget annat än deras paradis dom lever i.

Men en sak är säker, världen som vi ser den idag är det ett fåtal personer som styr. En orden utav högt uppsatta människor som anser sig stå över oss andra.

Snacka amerikansk film osv vafan är det, ta dig ut på gatorna. Läs lite fakta i böcker, studera hela strukturen på våra religioner, våra sätt att agera, våra sätt att leva så kommer ni att inse ett och annat.

Era arbeten ni har i dag är bara ett förnyat och förfinat sätt för slavar. Vi föds för att arbeta, vi får t.om betala för att tjäna våra pengar. Finns det något som heter "ÄGA" nu för tiden? Kan ni helt och hållet äga eran egna bil? Eran egna tomt, hus? Staten kan när som helt gå in och plocka dessa ifrån dig om du råkar bli skyldig dom pengar, kan vi göra lika dant om staten är skyldig oss pengar eller måste vi gå igenom hundratals rättsväsen för att få det vi förtjänar?

Vad är idag viktigast i livet? Svar: Pengar.

Nu kommer folk påstå att det inte alls är så viktigt, men vad gör du när du inte har pengar? När du sitter hemma utan mat och el ?

Vem styr pengarna? Vem skapade pengarna? Vart kommer pengarna ifrån?
Varför ska vi idag ha elektroniska pengar? Varför vill dom få bort kontanter?
VARFÖR vill dom ha mer kontroll över VÅRA pengar?

Människan idag behöver någon som styr över sig, vi skulle leva i ständig kaos om inte detta pyramid spel av lagar och annat skit hade funnits.

"Men kaos finns redan idag, krig, svält osv" -Ja det är klart, utan dessa krig hade misstankarna runt en konspiration redan funnits där för hundratals år sen. Krig kan också vara en skyddsmantel, en del i ett spel för att få oss att lita på fel personer. Att lita på t.ex USA, att dom stoppar allt och skapar fred i dom krigsdrabbade områdena.

Vill dom egentligen åt pengar? Resurser?Nefan, nu orkar jag inte mer. Finns mycket man kan fundera på. Jag har slutat brytt mig och börjat tro på oss som lever. I choose my own destiny :D
One puff, Two Puffs i know Teraq goin' nuts som vanligt
Med biggie och pac phat flowar med Bob Marley
Myspace: In memory of teraq

2011-08-24 23:31
* "Tänker inte ge mig in i några diskussioner angående det här för att folk som inte tror på detta är för trångsynta att diskutera med. För dom finns inget annat än deras paradis dom lever i."
- Paradis? Sen när är en värld där pengar är viktigare än liv ett paradis? Jag behöver inte bli pseudoreligiöst predikande om en allsmäktig konspiration (som tydligen inte är så allsmäktig att den kan undanröja folk som avslöjar den) bara för att jag ser att världen i mångt och mycket är skit.

* "en sak är säker, världen som vi ser den idag är det ett fåtal personer som styr. En orden utav högt uppsatta människor som anser sig stå över oss andra."
- På vilket sätt är det säkert?

* "Finns det något som heter "ÄGA" nu för tiden? Kan ni helt och hållet äga eran egna bil? Eran egna tomt, hus?"
- Jajjemen. Är du skuldfri äger du objektet. Nog för att du inte får göra vad du vill med det, men det beror främst av att det du inte får göra är sådant som orsakar fara för dig själv eller andra (exempelvis spränga det).

* "Staten kan när som helt gå in och plocka dessa ifrån dig om du råkar bli skyldig dom pengar"
- Nej, "staten" måste först gå i genom en process med indrivning och utmätning. Det sker inte över en natt och kräver att det gått ganska långt.
Dessutom: om du är skyldig någon något ska du väl betala?
Att du äger någonting innebär inte att det kommer följa dig i döden oavsett vad du gör. Måste du betala nåt och du inte har cash så kommer du behöva betala det i prylar.

* "kan vi göra lika dant om staten är skyldig oss pengar eller måste vi gå igenom hundratals rättsväsen för att få det vi förtjänar?"
- Nej, vi behöver gå igenom ett eller högst två. Det svenska rättsväsendet (och kanske EU-domstolen).

* "Vem styr pengarna?"
- Riskkapitalister, tyvärr. Så det behövs mer (och framför allt bättre) statlig reglering av finansmarknaden.

* "Vem skapade pengarna?"
- Nån som tyckte att skuldsedlarna behövde standardiseras och att byteshandel var för tungt för ryggen (seriöst - har du nånsin försökt få växel på ett levande får när du ska byteshandla till dig en knippe morötter? för mycket kycklingar för att få ner i en normalstor plånbok, så jag tar pengar anytime).

* "Vart kommer pengarna ifrån?"
- Det antagna värdet på de tillgångar som finns och det förväntade värdet på framtida produktion.

* "Varför ska vi idag ha elektroniska pengar?"
- Smidigare betalningssätt i en elektronisk värld. Sjukt jobbigt att köpa en platta från England och posta en packe mynt och sedlar till säljaren.

* "Varför vill dom få bort kontanter?"
- Dyrt att hantera och det är ett smidigt sätt för både handel och kortföretag att skapa konsumentprofiler som det går att rikta reklam till för att generera mer konsumtion.

* "VARFÖR vill dom ha mer kontroll över VÅRA pengar?"
- Det är inte dina eller mina pengar.
Pengarna är enbart ett fixvärdessubstitut för byteshandel (där det "fixa" värdet tyvärr även är relaterat till artificiellt uppblåst spekulation).

* "Människan idag behöver någon som styr över sig, vi skulle leva i ständig kaos om inte detta pyramid spel av lagar och annat skit hade funnits. "
- Nja, vi skulle leva i ett självorganiserande system. Inte nödvändigtvis så att vi skulle få fram nån som styrde oss, men vi skulle få fram ett antal specialister som tog hand om skilda delar av samhället (vare sig samhället i fråga är en grupp om 20 eller 20 000), exempelvis odlare, jägare, snickare, läkare, organisatörer.

* "utan dessa krig hade misstankarna runt en konspiration redan funnits där för hundratals år sen."
- Som om inte konspirationsteoretiserande fanns för hundratals år sen :D
Exempelvis judarna har anklagats för konspirationer sen kristendomen tog makten och de har varit konstant strykpojke sen dess - vare sig de kallats "sions vise", "bankirer", "zog" eller "rymdödlor".

10-4, over...
"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda

2011-08-24 23:41
Hade precis för avsikt att skriva ett inlägg som bemötte Crue, nu slipper jag. Fan va skönt.

/ Co-sign på Mabandes rimlighet.
Veritas Amicus, Henkso Amicior!

2011-08-25 13:23
Även om jag inte för en sekund tror på illuminatitjaffset, skulle jag vilja ge lite motvikt åt vissa saker Mabande skriver.

* "en sak är säker, världen som vi ser den idag är det ett fåtal personer som styr. En orden utav högt uppsatta människor som anser sig stå över oss andra."
- På vilket sätt är det säkert?

Det finns massor med människor som anser sig stå äver andra, de brukar kalla sig politiker. När du analyserar dina egna åsikter så anser nog till och med du att dessa människor står oss vanliga och bör kunna lägga sig i hur vi väljer att leva våra liv, just eftersom de kan sköta vissa asekter av våra liv mycket bättre än vad vi själva kan. Vi vanliga människor är ju alldeles för impulsmässiga, snåla och

* "Finns det något som heter "ÄGA" nu för tiden? Kan ni helt och hållet äga eran egna bil? Eran egna tomt, hus?"
- Jajjemen. Är du skuldfri äger du objektet. Nog för att du inte får göra vad du vill med det, men det beror främst av att det du inte får göra är sådant som orsakar fara för dig själv eller andra (exempelvis spränga det).
...eller sätta in fel sorts fönster...

* "Staten kan när som helt gå in och plocka dessa ifrån dig om du råkar bli skyldig dom pengar"
- Nej, "staten" måste först gå i genom en process med indrivning och utmätning. Det sker inte över en natt och kräver att det gått ganska långt.
Dessutom: om du är skyldig någon något ska du väl betala?
Att du äger någonting innebär inte att det kommer följa dig i döden oavsett vad du gör. Måste du betala nåt och du inte har cash så kommer du behöva betala det i prylar.
Varje månad "utmäts och indrivs" nära hälften av alla pengar som byter händer i Sverige. Det som inte indrivs styr man med lite lösare tyglar mha spaltkilometer av lagtext.

* "kan vi göra lika dant om staten är skyldig oss pengar eller måste vi gå igenom hundratals rättsväsen för att få det vi förtjänar?"
- Nej, vi behöver gå igenom ett eller högst två. Det svenska rättsväsendet (och kanske EU-domstolen).
Vi kan inte, liksom staten, utropa att nu gäller det omvänd bevisförning och be staten hosta upp bevis för att de är oskyldiga.

* "Vem styr pengarna?"
- Riskkapitalister, tyvärr. Så det behövs mer (och framför allt bättre) statlig reglering av finansmarknaden.
Idag styr riksbanken och i förlängningen de banker som ingår i det statssubventionerade banksystemet över en merpart av pengarna. Utöver det finns det ett antal stora fonder som styr över hur investeringar ska se ut. En ganska liten del skulle jag säga består av folk som faktiskt riskerar sina egna pengar i sina val.

Sen, som jag nämnde tidigare, så styr ju stat, kommun och landsting tillsammans över nästan hälften av alla pengar.

* "Vem skapade pengarna?"
- Nån som tyckte att skuldsedlarna behövde standardiseras och att byteshandel var för tungt för ryggen (seriöst - har du nånsin försökt få växel på ett levande får när du ska byteshandla till dig en knippe morötter? för mycket kycklingar för att få ner i en normalstor plånbok, så jag tar pengar anytime).
Här hoppar du över en väldigt stor del av mänsklighetens historia, nämligen den med ickestandardiserade och spontan framvuxna valutor.

* "Vart kommer pengarna ifrån?"
- Det antagna värdet på de tillgångar som finns och det förväntade värdet på framtida produktion.
Nja, det är här pengarnas värde kommer ifrån. Pengarna själva skapas däremot av centrabanken, samt de olika banker som erbjuder elekronisk skuldbackad valuta.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2011-08-25 13:23
blev visst två inlägg...

* "Varför vill dom få bort kontanter?"
- Dyrt att hantera och det är ett smidigt sätt för både handel och kortföretag att skapa konsumentprofiler som det går att rikta reklam till för att generera mer konsumtion.
Dock kom ju iden om att sälja kortinnehavarnas kunduppgifter först när den amerikanska staten ströp kortutgivarnas vanliga inkomstkällor i sitt populistiska försök att "reglera marknaden".

* "VARFÖR vill dom ha mer kontroll över VÅRA pengar?"
- Det är inte dina eller mina pengar.
Pengarna är enbart ett fixvärdessubstitut för byteshandel (där det "fixa" värdet tyvärr även är relaterat till artificiellt uppblåst spekulation).
Oavsett vad pengar faktiskt är, gör du det här extra tydligt att det finns folk som de facto står över andra.

* "Människan idag behöver någon som styr över sig, vi skulle leva i ständig kaos om inte detta pyramid spel av lagar och annat skit hade funnits. "
- Nja, vi skulle leva i ett självorganiserande system. Inte nödvändigtvis så att vi skulle få fram nån som styrde oss, men vi skulle få fram ett antal specialister som tog hand om skilda delar av samhället (vare sig samhället i fråga är en grupp om 20 eller 20 000), exempelvis odlare, jägare, snickare, läkare, organisatörer.
Här blir jag en smula förvirrad. Är Mabande anarkist?

* "utan dessa krig hade misstankarna runt en konspiration redan funnits där för hundratals år sen."
- Som om inte konspirationsteoretiserande fanns för hundratals år sen :D
Exempelvis judarna har anklagats för konspirationer sen kristendomen tog makten och de har varit konstant strykpojke sen dess - vare sig de kallats "sions vise", "bankirer", "zog" eller "rymdödlor".
Konflikter mellan folkgrupper har alltid gjort det lättare att motivera våldsmakters inflytande. En gemensam fiende skapas lättast av någon som folk inte riktigt har koll på, samtidigt som det gör att de fokuserar mindre på de problem och konflikter som ligger närmare dem själva.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2011-08-25 19:16
Det är lätt att avfärda Crues påståenden. Förlåt mig Crue om jag har fel, men han (Crue) verkar ju faktiskt ganska färsk i dessa områden. Och ur ett nyvaket tillstånd så häver man ur sig saker för att få folk att höra men det får ofta motsatt effekt. Och man slänger ofta ur sig saker som helt enkelt inte stämmer, i den röra av tankar man befinner sig i. I sin iver att försöka folk att lyssna.


Ska inte jag få några svar till mitt inlägg???


Eller ska dem gå förlorade i den tomma argumentationen som precis uppstod?


2011-08-25 22:16


på hela den här tråden haha.
En kantstött pelare som inte pallar trycket
Har tankar om nåt större skiter i vad alla tycker

2011-09-09 19:43
Ingen?

2011-09-10 01:51
1977 hölls ett hörande i senaten i Washington D.C. Där talade man om ett projekt som hölls under 50-60-talet av CIA, och olika kommittéer. Projektets namn känner nog de flesta igen nu, MK Ultra. Det var ett olovligt projekt som gick ut på att kartlägga olika psykologiska beteenden, tex vilka stimuli kommer att producera specifika reaktioner. Detta gjordes genom att bla skeppa över tusentals forskare från Tyskland som hade arbetat för nazisterna.

Admiral Turner, dåvarande direktör för CIA, talade som vittne om de nyupptäckta filerna om MK Ultra projektet. Alla andra filer hade blivit förstörda 1973, av order från den dåvarande direktören Richard Helms. Och lägligt så hade alla glömt bort allting om projektet. Men många år senare så hittade man en låda med filer i något lager och det är innehållet i dem som Turner talar om.

Minst ett dödsfall skedde på grund av projektet. Det var en Dr. Olsen som hoppade ut genom ett fönster någon vecka efter han hade fått en dos LSD utan medveten medverkan. Det var bla sådana experiment och ”undersökningar” man höll på med, och med ovetande medverkande. Man ville se hur de betedde sig, och som jag nämnde ovan, hur människor skulle reagera på olika stimuli. Hjärnans kartläggning. Man testade även hypnos, där även vissa fall innehöll LSD. Detta gjorde man genom samarbete med institut som universitet och mentalsjukhus.

En annan punkt som fanns med i dokumenten avslöjade att man experimenterade med aspekter av magi; ”4. Aspects of magicians art useful in covert (hemliga) operation: e.g., surreptitious delivery of drug-related materials: 4 subprojects.”

Kan också tillägga här att även nazisterna var stora ockultister (magiker). De höll på med bla astrologi. De gjorde också stora expeditioner till Himalaya för att besöka de högsta munkarna.

En annan punkt: ”13. Single subprojects in such areas as effects of electro-shock, harassment techniques for offencive use, analysis of extrasensory perception, gas propelled sprays and aerosols, and four subprojects involving crop and material sabotage.”

Flera intressanta punkter här. Tiden då detta skedde var runt det kalla kriget, då krigen övergick till information. Och man riktade in sig mycket mer på hemlandets invånare, att hålla dem i schack. Då kanske man förstår varför man experimenterade med metoder att trakassera. För att få passiva, arbetande människor så vill man ha rädda invånare med ett separerat inre.

Tyska forskare som experimenterade på sina offer i koncentrationslägren hade inte som mål att se det kärleksfulla bandet mellan mor och son. Det var att förstöra bandet, att traumatisera det. När man brutit ner de mänskliga känslorna, så kan man börja programmera sitt offer så som man vill/skapa de önskade reaktionerna till given stimuli. Tänk från den tiden hur bisarra skräckfilmer utvecklats stegvis till sjukare och sjukare. Och med tiden så började man också lägga in sex i det för att göra det så ohumant som möjligt. För att störa det naturliga emotionella tillståndet hos människor. Och sättet man använt/använder nyheter (ett tydligt exempel; )

2011-09-10 01:53
Ett annat område dem forskat i som också har med magi att göra är om extrasensorisk perception (http://sv.wikipedia.org/wiki/Extrasensorisk_perception).

Dem här aktiviteterna öppnar upp en till andevärlden. Där man möter på manipulativa varelser som utnyttjar människor. Visst låter det ologiskt att en demon (åtminstone från början) skulle komma och presentera sig som en demon. Den måste komma som något vackert och tilltalande. Annars skulle ingen vilja gå i pakt med denna. Och dessa andliga övningar har först in i new-age rörelsen och är den nya andligheten (som egentligen är urgammal som Babylon). Det är det som finns hos Lucis Trust. Detta är vad många av ledarna utövar och vill att alla andra ska utöva.

Dem på toppen tror att dem är som gudar och att dem har extra hemlig information. Dem blir bara manipulerade av demoner. De följer olika delar av olika naturreligioner där en religion har olika nivåer, med de gudalika på toppen som ger blodsoffer till sina ”gudar” för att få mer/behålla makt. Och de nere får bara en liten del av deras andliga övningar för att hänga med på noterna.

Men i religion och i mänskliga relationer finns egentligen inga skillnader, även om en är mer kunnig än en annan. Det är då deras plikt att dela med sig, inte dölja och bli högmodiga, och bara ge små delar för sin egen vinning. Det är inte rena motiv.

SÅ när de sprider all misär och blod runt jorden, så förstör de sin egen ”art”. De blir lovade att bli skonade när tiden är inne för att rensa bort dem obetydliga. Men om man samarbetar med något som får en att döda sin egen ras. Tror man verkligen att man kommer bli skonad när man inte längre behövs. Väldigt ologiskt.

Tänk på att man bara fick tillgång till en liten del av allt material. Så detta är bara en liten bit av kakan som kom ut i detta vittnesmål.

2011-09-10 11:03
Varför har du så allvarliga problem att skilja "dem" och "dom" DiggerDoo?
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2011-09-10 11:18
Är inte "dom" talspråk? Jag ser bara "dom" i barnböcker=)

Synd att du inte tar och reflekterar över innehållet istället för något så onödigt som språket. Du förstår väl att det är det relevanta när man diskuterar på ett forum?

2011-09-10 11:31
Jo du har rätt; vet inte vad jag tänkte på. Vaför har du så svårt att skilja "de" och "dem" menar jag.
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2011-09-10 11:34
Det undrar jag också. Kan bero på att jag inte pratade svenska de första typ åtta åren av mitt liv. Försökte läsa på om det men det fastnade inte riktigt.

Men det är ju fortfarande inte det viktiga här. Eller är du här för att försöka störa koncentrationen hos andra från poängen? Eller har du så svårt att släppa det du bestämt dig att tro på att du måste hitta något annat helt orelevant att lägga din egen koncentration på?

2011-09-10 11:39

2011-09-10 11:40
Det är utskriften av det som sades i senaten 1977
Promotor

2012-08-12 16:32
en rolig grej out of the blue...

http://www.itanimulli.com (illuminati baklänges)
We're here

2012-08-12 18:30
en rolig grej out of the blue...

http://www.itanimulli.com (illuminati baklänges)


Visst finns det en konspiration osv. Men denna sidan är bara ngn random kille som på skoj lagt upp, visade en google-sökning när jag såg den några år sedan.

2012-09-21 07:36
Jag ser på illuminati frågan ur ett spirituellt perspektiv. Ja de finns och jag tror inte att de är mänskliga...dessutom tror jag att det har mycket med energi att höra.
You are not your fucking Khakis!

2012-09-21 08:30
omänskliga energivarelser? verkar rimligt.
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2012-09-21 09:01
Haha..
Walking the street of dreams
Promotor

2012-09-21 16:55
demoner, jins, m.m. finns inom de flesta "religioner" myter m.m. från runtom i världen,
ickefysiska varelser som lever utanför det vi uppfattar som verklighet här i den tredje dimensionen.

och vi är alla energivarelser.
We're here

2012-09-21 18:48
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-09-22 11:55
danielsorola skrev:
demoner, jins, m.m. finns inom de flesta "religioner" myter m.m. från runtom i världen,
ickefysiska varelser som lever utanför det vi uppfattar som verklighet här i den tredje dimensionen.

och vi är alla energivarelser.
Nja, vi har alla ett undermedvetet som kan flippa ur ibland. Faktum är att det gör det varje gång vi drömmer, ibland råkar vi bara "drömma" när vi är vakna.

Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2012-09-22 12:13
En lite mer utvecklad förklaring från 31 minuter i i denna film

Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2012-09-22 21:48
rytger

Man kan inte neka att människor är (individuellt) mottagliga för 'suggestions' eller att de i sin subjektiva sinnesförnimmelse kan förvärra en upplevelse. Eller att det ploppar upp saker från det undermedvetna. Ja... Man kan bryta ner psyket så att det traslar ihop sig i en annan slags verklighet (psykos). Med tex droger eller när vi blir sinnligt berövade eller överstimulerade.

Men det betyder inte att dessa tillstånd inte också öppnar upp 'kanaler' och kontakt med en interdimensionell/metafysisk verklighet där det på riktigt finns 'varelser' som kan manifestera sig till vårt psyke. Att dessa två fenomen är sammanflätade i varandra.

Och just därför var grekerna, shamanerna, egypterna osv polyteister. Eftersom de i sina rus just får kontakt med dessa 'varelser' som de kallade gudar. Men eftersom de själva existerar i skapelsen så är de bara en annan form av skapelse än människan.

Dessa psykologiska förklaringar kan likaväl vara en skyddsmekanism mot denna existens. Vilket i sig inte skulle vara något konstigt. Människan har en naturlig rädlsa för denna verklighet. Den är okänd = skrämmande. Det blir enklare och mindre 'läskigt' att hitta sådana här förklaringsmodeller.

Samtidigt som denna öppnande av 'portalen' i sig ofta är traumatisk och det blir som en psykos eftersom upptäckten av den gör att hela ens världsbild raseras och man måste registrera om många saker. Och beroende på vilken väg man tar och hur starkt psyke man har så klarar man om omformateringen på olika sätt. Vissa gräver sig in i det och blir totalt alienerade osv.

2012-09-22 22:27
Skillnaden mellan vetenskap och religion är att det ena bara handlar om falsifierbara teorier.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2012-09-23 12:22
Men bara för man kan säga och argumentera att dessa upplevelser enbart är hallucinationer gör dem nödvändigtvis inte till det. Det är en möjlig förklaringsmodell som ibland (eller kanske till och med oftast) stämmer. Men den förklaringsmodellen falsifierar inte det andra. Hur kan man veta att det inte är faktiska 'varelser' som i vissa tillstånd kan manifestera sig själva i olika skepnader och skapa vissa sinnesintryck på en människa? Jag ser inte hur dessa teorier falsifierar existensen av interdimensionella 'varelser'.

Här finns en islamisk diskussion om skillnaden på dessa två fenomen om du är intresserad (jag länkar bara del 1):


2012-11-17 17:19
Vi är slavar inför de rika slavhandlarna kallade Illuminati som samlingsnamn för hela skiten, det gör jag. Palla ha en diskution hurvida Illuminati existerar? Logen finns att se i Frankrike, men niu glömmer alla de 1000tals andra loger med exakt samma agenda.
www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.

2012-11-17 17:31
Konspirationer finns defintivt. De är en del av människans natur.

Många konspirationsteorier är dock drivna av människans religiösa natur; att allt som händer måste ha ett syfte.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2012-11-17 17:34
Ja i detta fallet är drivmedlet om Satanism. Detta är ingen konspiration. De rikaste makthavarna i världen tillber satan och har hemliga affärsmöten. Var är konspirationen?
www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.

2012-11-17 17:34
OCH de får oss vanliga att arbeta för papper.
www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.

2012-11-17 17:51
La Vey-satanisim är i all essent detsamma som nihilism. Jag tror definitivt att världens makthavare till större delen är nihilister. Det här står förståss i motsatsförhållande till de kristna artefaktrna humanism och equalism. Däremot använder de humanistisk retorik, eftersom denna får folk att tänka irrationellt i förhållande till deras egenintresse.
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2012-11-17 18:02
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2012-11-17 18:52
Dyrkar man demoner och allt vad satan innebär så är det satanism. Rent och slätt. ISMer över lag tillhör Illuminismen och är bara bullshit som vi kan bråka om i forum istället för att fokusera på problemet.
www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.

2012-11-17 19:04
Jag tror inte på demoner. Jag tror däromt att"deomner" kan skrämma folk till lydnad.


Jag tror även att de som har verklig mark är för inteligenta för att verkligen tro på demoner, eftersom tron på demoner är typisk för "slavmoral".
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu

Rappare

2012-11-17 22:55
ZoO:

Dyrkar man demoner och allt vad satan innebär så är det satanism. Rent och slätt. ISMer över lag tillhör Illuminismen och är bara bullshit som vi kan bråka om i forum istället för att fokusera på problemet.


Vilka dyrkar demoner? "ISMer" så som liberalism, kommunism, kapitalism eller anarkism menar du? Är dom bara bullshit.. Vad är det s.k. Problemet? Det du skriver låter väldigt religiöst men jag är inte så insatt i illuminati.
 Allt har nåt positivt och negativt i sig som en atom

2012-11-18 09:38
http://soundcloud.com/80scrackpolo

2012-11-21 15:07
La Vey-satanisim är i all essent detsamma som nihilism. Jag tror definitivt att världens makthavare till större delen är nihilister.

Så kan det mycket väl vara. Nu har jag inte följt tråden men ska.....!

Hur står sig detta mot Illuminati?

2012-11-21 16:49
Allt som finns är individer som manövrerar olika maktcentra. Om man förstår hur symolik påverkar människor har man en stööre chans att påverka opinion, samtidigt som man är mindre trolig att falla för religion och andra typer av simplifierad ideologi. Nihilismens "gud är död" innebär att det inte finns några absoluta värden eller absolut mening. Dessa saker finns bara i individers sinnen.

Just illuminati teorierna verkar vara sprunga ur samma slags mindset som ser Harry Potter som häderier, dvs djupt religiöst i sin syn på gott och ond.

En informativ video på ämnet som just kom upp
Truthful words are not beautiful; beautiful words are not truthful. - Lao Tzu


2012-11-21 17:23
En informativ video på ämnet som just kom upp


jag skulle inte kalla den infromativ...

men den är ändå bra. många i denna tråd kan behöva titta och lyssna på vad han säger. och fråga eran engelskalärare om ni inte förstår vissa ord. kan vara bra att ta med det han säger och kanske sätta in i andra perspektiv i andra situationer i livet....
"It is the prohibition that makes anything precious"

-Mark Twain

2012-11-24 17:24
la vey var en satanist som skrev en bok om satanism, egoism och dess koppling till människans natur om jag inte har helt fel? la vey uppfan inte satanismen och den satanismen vi pratar om är en mer religiöst sjuklig och sektliknande satanism som dessutom är mycket äldre än la vey.

Kopplingen vi pratar om i sig är egentligen bestående utav ungefär 100 koncerner inkl. banker, vars kontakt med varandra är mycket intim, vilka äger 80 % utav alla företag i världen. De lånar ut pengar som de själva trycker upp utan någon kontroll, och använder oss alla som slavar åt deras satanistiska stordåd.

Detta påminner om Illuminatikonspirationer som faktiskt skedde på 1700 talet och frammåt, just därav kan man istället utrycket "Illuminati" för liknande situationer. Alltså när en grupp mycker maktfulla personer går ihop under hemliga svurna brödrarskap med satanistisk natur och symbolik, och smider planer om hur de ska fortsätta äga så mycket som möjligt och mer (läs 80 % utav alla företag i världen) runt om i världen. De startar krig för egna intressen, och försämrar läget för den stora massan. Sådana "situationer" använder man uttrycket "illuminati" för att förklara helt enkelt.

Människor missuppfattar, Dan Browns bok gjorde ju inte saken bättre och i det stora hela har det uppstått stor förvirring bland massorna om vad detta uttryck faktsiskt är eller betyder.

Ni kan lugna flabbarna nu för nu har farsan förklarat läget för er.
www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.

2012-11-24 18:05
Sluta vara så jäkla kristen Zoo-Man.

http://soundcloud.com/80scrackpolo

2012-11-25 11:08
Dan Browns bok gjorde ju inte saken bättre


hahahaha...vad gjorde han för fel egentligen?

skapade han fake-foliehattar???

är inte all folie lika prisvärd?
"It is the prohibition that makes anything precious"

-Mark Twain