I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

U.F.O. disclosure project - Har utomjordingar varit här?

Övrigt - Vardagsfilosofi

   
Manager

2009-02-13 12:26

U.F.O. disclosure project - Har utomjordingar varit här?

Projekt Avslöjande (inspelat 2001 på National Press Club) framträder bilden av konspirationsteoretikern i ett för mig nytt ljus. Ett tjugotal personer, tillsynes nyktra och välmenande och de flesta med "fina" utbildningar (där har vi auktoritetsargumentet), berättar detaljer om sina respektive upplevelser av UFO- fenomenet och allesammans hävdar de under ed kunna säga samma sak till kongressen.

I sammanfattande ord är detta vad de säger:

Varelser från andra planeter har besökt och besöker jorden. De är oroliga över att vi ska beväpna rymden. Utomjordningarna har gett oss, direkt och indirekt (via krascher) kunskap om avancerad teknik. Detta har mörkats av USA:s regering av två anledningar:

1. Panik riskerar att bryta ut bland människor vid vetskapen att vi är "hemsökta".

2. Infrastrukturomläggningen (som skulle vara en definitiv konsekvens av avslöjandet om den "rena energin" och av de extremt snabba och miljövänliga fordonen) skulle bli alltför kostsam och komplicerad.



Länk till filmen


Finns även en skriven rapport här: http://www.lulu.com/items/volume_33/521000/521489/1/preview/Disclosure.pdf



Vad tror folk. Är det ett gäng galenpannor som ljugit ihop sina historier eller är det sanning?

Redline!