I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

nu får det vara nog.

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2005-09-30 02:02

nu får det vara nog.

det här går ut till alla er som skriver i det här forumet, i blandatforumet och till alla som konsulterar motsatta-könet-kompisar om detta.

SLUTA OMEDELBART med att först lägga upp ett exempel på hur nån sårat dig / betett sig på ett konstigt och dumt sätt / gjort något som gjort dig arg och sedan avsluta med "varför gör ni tjejer/killar alltid såhär?"


HERREGUUD! ok om ni undrar varför en person beter sig så, eller vill prata av er men så fort ni nämner varför gör TJEJER / KILLAR så, förvandlar alla till en och samma, fan då pallar jag inte.

men ärligt vad är ni för ena som tror att alla har nån jävla mall att följa så att alla av ett kön beter sig på samma sätt, behandlar alla likadant? ni kan ju ärligt inte vara så dumma att ni tror att ett kön tänker exakt likadant och inte har en egen personlighet.

man kan inte säga med säkerhet hur folk beter sig i olika situationer, det är inget mer med det. lär er hantera det och sluta ropa ut till massorna "varför göööör ni såhär?". var och en står för sin egen handling, alla andra kan inte stå till svars för en enskild persons handling.

så tyst med er nu.

Superflajj.
http://aakermans.wordpress.com