I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2005-09-07 09:56

Vad är sant?

Oändligheten. Universum. Två saker som människan i årtusenden har försökt förstå sig på. Men igentligen så är det nog inte så svårt att förstå. Om vi säger så här; Energi kan inte försvinna, bara omvandlas. Detta är sant. Detta betyder då att man igentligen inte kan dö i normal mening. Du kan inte bara försvinna, bara omvandlas. Döden är igentligen inte slutet, bara början på något annat.

Men vad har detta med universum att göra? Jo, eftersom man aldrig kan försvinna, så kan man igentligen heller inte skapas, eller hur? Alla ting här i världen har igentligen aldrig skapats, utan de har altid existerat, eller rättare sagt deras energi. Livet i sig är oändligt. Om vi säger såhär; Kan någon se ingenting? Försök. Omöjligt eller hur? Vissa ser kanske ett tomrum, fyllt av mörker, medan andra ser ett oändligt ljus, men inget av det är sant. Ingenting är just ingenting, och därför har ingenting något att göra med allt. Allt och ingenting är igentligen samma sak eftersom ingen av de båda har någon början eller något slut. Universum är allt men också ingenting. det har aldrig börjat, men har heller aldrig slutat. Forskare har bevisat att universum pulserar precis som ett hjärta. det exploderar, för att sedan krympa ihop, för att sedan explodera igen. Allt tar bara längre tid. Allt och ingenting går hand i hand...

(\_/)¨¨(\(\
(O.o)^(._. )
(> <)(')(')_) Those are Bunnys. Copy Bunnys into your signature to help him on their way to world domination