I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

2012 kaos-storm?

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2005-08-27 03:24

2012 kaos-storm?

har ju lyssnat rätt mkt på mr. hagmans 2012... och har ju fått en att forska i det där datumet... och det jag tänker på är detta:

20/12 är årets mörkaste dygn(dagen då det skapas mest turbulens ute på haven alltså)

och 2012 är ett år som enl. NASA då ska solenpolerna switcha... så det kommer KANSKE att bli en storm som tvingar fett med folk ner i grottor och vi kommer inte kunna leva där för vi kommer att möka ihjäl oss... tror ni att det kommer att bli storm då? för att förklara närmare: när det blir mörkt(som det blir den 20/12) så drar luft ihop sig ovanligt mkt... och då bildas det virvlar ute på havet...(moses har namnsdag denna dag 20/12)... i såna fall.. borde vi inte bygga en ark redan nu? så slipper vi kvävas nere i grottor och tappa hår osv pga gaserna som kommer sjunka neråt? eller hur blir det? om det nu blir storm som slår sönder saker och så... var kommer gifterna att hamna... far de upp till ozonskiktet eller ner mot marken om vi får se historiens största storm?