I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2004-07-02 00:05

Tanke om Gud

Har tänkt på en grej:
Om vi säger att människan blev skapad av Gud i dennes avbild o så som kristna vill påstå. Sen kollar vi på hur jorden såg ut innan människan kom till jorden, den var fridfull o hade ett fullt fungerande system. där det inte fanns någon ondska, ok nåra djur åt varann ibland men d var för dom va hungriga. Sen när människan kom dödade de, de förstörde naturen o hela systemet blev rubbat av en överlägsen ond ras.
Men de flesta ser inte sig själva som onda o så, vi tror att vi är goda o att jorden är skapad just för oss och vi dyrkar Gud för att vi tror han e god o för att han skapade oss o så. Men tänk om att det är Gud som e den onda, han satte dit denna onda ras till jorden o sabbade allt. Det kanske e Satan som e den goda o som vill utrota denna onda varelse så att systemet på jorden blir bra igen. Fattar ni, som om vi skulle vara nån slags skapelse som Gud (en ond sådan) skulle skapat o som sedan dyrkar honom för de inte ser att de själva är onda. Det är juh en bra plan, vi har lixom fått allt om bakfoten o dyrkat ondskan hela tiden för att vi är programmerade att tro att vi är goda.

In case you didn't notice, I was being sarcastic.