I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

säljes: Bra studio mikrofon och preamp

Övrigt - Köp & Sälj

   

2007-05-02 20:30

säljes: Bra studio mikrofon och preamp

Bra mikron som ger härligt och varmt ljud

Bra preamp Joemeek british channel VC6Q
en bra preamp som ger bra kvalite på ljudet


Bluebird - High End Klass-A allround mikrofon.

Med sin unika design och synnerliga mångsidiga prestanda konstruerades Bluebird för att leverera samma högklassiga och kompromisslösa ljudåtergivning som Blue´s användare har vant sig vid.

Bluebird är en stormembransmikrofon kondensatormikrofon med njurkarakterisktik, bestyckad med Blue's berömda mikrofonteknologi och diskret klass-A elektronik.

Som en omväxling mot Blue´s vanliga metod att göra varje modell speciallanpassad för vissa applikationer, är Bluebird framtagen för att vara så mångsidig som möjligt med lämpliga användningsområden som sträcker sig från röstinspelning till elektriska och akustiska gitarrer, närmikkning av trummor, trumöverhäng, percussion, piano, horn, stråkar och vilket annat användningsområde som helst som kräver ett kristallklart sound med högsta detaljåtergivning.

Bluebird levereras i ett komplett paket bestående av mikrofonen, elastisk upphängning, Blue´s läckra puffskydd av metall som skruvas fast på mikrofonen framför grillen samt en högklassig Blueberry kabel. Det innebär att oavsett vad Du ska spela in, kommer Bluebird i ett komplett paket som gör det möjligt för dig att åstadkomma inspelningar av högsta klass och detta till ett oslagbart pris!

pris: 5000 kr. hör av er på ett mail om ni är intresserade

www.royalstreets.se www.myspace.com/royalstreets