I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Säljes: En månad gammal DVD-spelare. Klarar det mesta.

Övrigt - Köp & Sälj

   

2006-11-07 11:46

Säljes: En månad gammal DVD-spelare. Klarar det mesta.

Prisjakt berättar att priset ligget på 799:-

Följande text är saxad från netonnet (där jag köpte den)

Mycket stilren, regionsfri DVD-spelare i ny design från Centrum med HDMI-utgång och uppskalning av bilden till 1080i/720p vilket ger fantastisk bildkvalitet. Spelar de flesta formaten på marknaden inklusive DivX 6 och högupplöst JPEG. Gemini 500 klarar att spela upp DivX fr.o.m. version 3, 4, 5 och 6. Klarar även av textning i formaten .smi, .srt och .sri, och ljudformaten MP3 och AC-3.

Gemini 500 klarar även av att spela upp formatet X-vid, men en 100%:ig kompatibilitet går dessvärre inte att garantera eftersom nya versioner av detta format ständigt kommer ut på marknaden. De vanligaste versionerna stöds däremot.

Utrustad med uppskalning av bilden till 1080i/720p som tillsammans med HDMI-utgången ger en fantastisk bildkvalitet på exempelvis en Plasma- eller LCD-TV.

Komponentvideoutgång med Progressiv Scan för både PAL och NTSC som ger dig perfekta förutsättningar för tillkoppling av Plasma-TV eller Projektor för flimmerfri bild.

10-bit D/A-omvandlare för video och 96kHz/ 24-bit D/A-omvandlare för audio. Stöd för DTS, Dolby Digtial, MPEGaudio via de digitala ljudutgångarna.

Lättanvänd bildskärmsmeny där du enkelt sköter spelarens inställningar samt får information om den aktuella skivan. Autoplay-funktion som automatiskt startar en skiva när den sätts i spelaren. Praktiska funktioner som slowmotionavspelning med tre lägen samt möjlighet att stega fram bilruta för bildruta, dessutom finns fyra snabbspolningslägen och tre-läges Zoom (1,5x, 2x, 4x)

Mycket välutvecklad MP3-funktion med upp till 11 teckens visning av MP3-filnamn. Hanterar även MP3-skivor med katalogstruktur.

Uppspelning av foto-CD med bilder i HD JPEG-format vilket gör att du kan lagra stillbilder i full upplösning från en digital kame