I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Säljes: Äkta zippo tändare (fr. 149kr)

Övrigt - Köp & Sälj

   

2005-10-17 00:02

Säljes: Äkta zippo tändare (fr. 149kr)

Hello!

Dags att sälja bort några tändare, samtliga tändare är HELT NYA! . Vilket innebär att de levereras i orginalförpackning, med fabriksplomberingen kvar!

Livstidsgaranti!
Livstidsgarantin gäller alla äkta Zippo.
Om det mot förmodan skulle hända något med din Zippo om ett år eller varför inte 50 år så sänder du den till: Zippo Marketing Scandinavia A/S, Strandboulevarden 96, 2100 Köbenhavn i Danmark. Dom är generalagenter för Zippo i Skandinavien. Denna garanti har Zippo lämnat sedan de starta att tillverka dom för över 70 år sedan (1932) . Det har idag tillverkats mer än 400 Millioner Zippo.


Zippos (149kr + frakt)
- Snygg tändare för de som gillar Jack Daniels, amerikanskt rävgift! (Whiskey) BILD

- Snygg tändare med bild på George G Blaisdell, han som skapade Zippo 1932. BILD

- Snygg Zippo med Chevriolet logotype på, för de som gillar Amerikanska muskelbilar. BILD

- Snygg Zippo med Ford logotype på, för de som gillar Ford, eller som kör en ford. BILD

Zippos (249kr + frakt)
- Snygg ford Zippo som har samband med Fords 100 års jubileum, tändaren är Limited edition, för den sanne ford entusiasten, eller samlaren, eller helt enkelt någon som kör ford! BILD



Tändarna kan skickas över Sverige mha Posten! Bor du i stockholm kan vi hooka någonstans! Köparen betalar frakten som i detta fall är 30kr, tändarna kommer i orginalförpackning och med garantisedel och är inte påfyllda!
Priserna är inte diskuterbara!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.