I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Säljes: SonyEricsson K500i

Övrigt - Köp & Sälj

   
Graffare

2005-10-03 20:16

Säljes: SonyEricsson K500i

700spänn!

OBS! Låst till Comviq.


K500i gör allt till ett nöje. Med den här fullmatade telefonen har du aldrig tråkigt. Kolla bara in det häftiga skrivbordet och kör igång. Spela 3D-spel när som helst, var som helst, och om och om igen. Ta roliga bilder och videoklipp och dela med dig till dina vänner. Lyssna på musik. Gör den senaste hitlåten till din ringsignal. Livet är kul. Det vet du. Och det vet K500i.

Bildaspekten
Den känns bra och ser bra ut. TFT-skärmen med 65 536 färger ger utmärkt bildkvalitet. Med den inbyggda kameran tar du bilder när som helst och var som helst, och du kan till och med spela in video.

QuickShare™ – dela med dig på enklast möjliga sätt. Bilder, ljud, videoklipp – spela in och skicka på ett ögonblick.
Låter bra
K500i har MP3-musik, en inbyggd equalizer, polyfoniska ringsignaler av högsta kvalitet och en särskild högtalare, vilket ger dig kvalitetsljud i alla lägen. Du hör din favoritlåt varje gång telefonen ringer. Byt ringsignal när du vill. Du har 12 MB ledigt användarminne, så det finns gott om plats.

Det kan inte bli enklare att ladda ner ny musik. Klicka bara på ikonen PlayNow™ på skrivbordet så kommer du till en 10-i-topp-lista*. Du kan lyssna på låtarna innan du laddar ner dem.

Skapa eget – MusicDJ™
Skapa dina egna ringsignaler med den inbyggda MusicDJ™. Det är lätt, det är kul, och du har full musikalisk frihet.

Videokvalitet
Spela in ett kort videoklipp och skicka det till en vän, eller spara det i telefonen – du har 12 MB ledigt användarminne.

Koppla upp dig och kolla på mer film. K500i har direktuppspelad video.

Internetåtkomst – mobil

Synkronisera dig
Med K500i är det lätt att uppdatera kontakt- och kalenderinformation. Skicka uppgifter från datorn till K500i via IR eller kabel.
se mer på http://www.sonyericsson.com




Bytes gärna en vik-telefon, t.ex Sony Ericsson Z600.
Eller någon annan lur, kom med förslag!
Får ej vara låst till annat än Halebop.





Finns och bytes/köpes i Umeå!