I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vafan!? Bussjävel!

Övrigt - Blandat

   

2011-04-27 23:15

Vafan!? Bussjävel!

Som tur är satt jag inte på bussen:
Men en tjejkompis berättade idag att en äldre dam kom in på bussen och på bussen satt en "Emo" i hennes egna ord, Som nog är en svart-rockare eller dylikt. Den äldre damen råkade stöta till skateboarden på denna "Emon" då och då blir de hus i helvete, Svart-rockaren börjar skrika o kalla henne subba och kärring-jävel. Han går o sätter sig längre bak i bussen och när han ska hoppa av så går han fram o trycker ansiktet i hennes och säger typ "Motherfucker yeye i will take you". Sedan hoppar han av och kastar sin skateboard i marken o börjar skrika en massa för att sedan springa efter bussen o räcka fuck-you till damen på bussen.

Hur fan är det med dagens ungdom?! Reser inte sig ungdomar för de människor som skapade de Sverige de lever i idag och älskar? Fattar 0 hur man kan bete sig såhär... Så jävla illa, hoppas Svart-rockaren får en kula i nacken

(Inlägget ändrat av Oracle 2011-04-28 22:04:59)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.