I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vaccine resistance movement

Övrigt - Blandat

   

2011-03-22 00:06

Vaccine resistance movement

-8 av 10 barn med Typ 1 (insulinberoende) diabetes har denna sjukdom som resultat av vaccination. I Nya Zeeland ökade antalet fall av Typ 1 diabetes bland barn med 61 % efter ett intensivt vaccinprogram mot hepatit B. Liknande har konstaterats i England, Italien, Sverige och Danmark.
-Användning av multipelvaccin främjar också utvecklingen av allergier och astma. En studie på Nya Zeeland avslöjade att 23 % av vaccinerade barn utvecklar astma, jämfört med 0 % av icke vaccinerade barn.
-Vidare var cancer en mycket sällsynt sjukdom fram till 1890-talet. Doktor W.B. Clarke observerade tidigt att cancer inte fanns hos helt ovaccinerade individer. Någon fundamental skadlig förändring i hälsan inträffade alltså på tidigt 1900-tal som tillät cancer att explodera bland befolkningen.
-Under de senaste decennierna har antalet autistiska barn ökat med 1000 procent i USA. Ökningen började efter introduktionen av mässling-, påssjuka- och röda hundvaccinet 1975. Familjen Poling i USA har denna sommar vunnit i domstolen och erhåller ett stort skadestånd eftersom dottern bevisligen blev autistisk på grund av vaccin.
-Ölander försvarar det sätt som Institutet för hälsa och välfärd (THL) agerat på med att alla länder snabbt måste förbereda sig på det värsta när svininfluensan hotade. Varför det? Vem sade att svininfluensan var så farlig? Vi har redan påtalat att WHO:s katastrofkommitté var mutad av läkemedelsindustrin. Vi påminner också om att Baxter ansökte om patent på sitt svininfluensavaccin långt innan det första fallet av influensan uppdagades. Bara detta skvallrar om hur det hela var uträknat!
-Redan i maj 2009 omdefinierade WHO:s katastrofkommitté ordet ”pandemi", vilket tidigare bara användes för en sjukdom som praktiskt taget smittar alla och dödar en hög procent av de smittade. Nu räcker det enligt WHO med att ovanligt många smittas – och inte ens det kriteriet har svininfluensan uppfyllt hittills. Det viktiga var förstås att folk skrämdes till att vaccinera sig. Det har nu – föga förvånande – visat sig att denna katastrofkommitté består av 16 högt uppsatta experter, varav fem stycken hittills erkänt att de får pengar från läkemedelsindustrin. Korruption brukar detta kallas.
-Men inte nog med det. Innan svininfluensan ens hade brutit ut klubbade USA:s hälsoministerium 20.7.2009 igenom ansvarsfrihet för tillverkarna av vaccinet. GlaxoSmithKline (GSK) och Baxter med flera kan därmed inte åtalas för eventuella biverkningar av vaccinet. Man räknade alltså kallt med svåra biverkningar och ordnade straffrihet för tillverkarna i förväg. Är inte detta konspiration och ett himlaskriande exempel på rättsröta? En skandal som det inte knystades ett ord om i media. Och det finns mer. Mycket mer.
-Det speciella med svininfluensan var att unga människor kunde bli riktigt sjuka. I våras fick vi förklaringen: att tidigare ha blivit vaccinerad mot säsongsinfluensa ökade risken för unga att drabbas hårt av den pandemiska influensan. Med andra ord har vi bara en enda riskgrupp framöver: de som tagit influensavaccin. Myndigheterna har nu försatt sig i en sådan situation att de med sin egen logik bör verkställa massvaccineringar vid varje influensavåg

http://www.alternativjournalen.se/obesprutat