I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

verkar som ingen gillar somalier

Övrigt - Blandat

   
Producent

2011-02-18 15:48

verkar som ingen gillar somalier

hänger ganska mycke på flashback o ser ständigt nya trådar ploppa upp hela tiden ang somalier. Nästan alla verkar ogilla dom även invandrare som inte är somalier.

Somalier har gift sej med sina kusiner i generationer. Detta för att behålla hemgiften inom klanen. Hemgiften är boskap. Man byter helt enkelt ett par kor mot en kvinna. Detta kusingifte har lett till grav inavel. Effekten är en IQ så låg att de klassas som efterblivna. Att de är analfabeter är inte för att de inte lärt sej. De kan inte lära sej, de har för små hjärnor. Dessutom har de mycket fysiska defekter, också pgr. inavel. Lägg där till att de kommer från ett land där man aldrig har haft demokrati, banker, trafik organiserad i höger och vänster filer, eller toaletter.
Här i Sverige fortsätter de att leva i klaner och gifta sej med sina kusiner. Alltså den enda skillnaden här är att de lever på bidrag i stället för att fösa kor.


en snubbe som skrev detta på flashback ang just somalier...varför denna avsky mot dom?? jag personligen har inget mot dom alls ser dom som vilken invandrare som helst som bor i sverige...när även andran invandrare börja kasta skit på dom så börjar man undra va feler är...

"Incarcerate your fate in Satan's fiery lake, then I lock the gate"
"And even if you kill me I'll still be in your fuckin dreams"