I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5åriga Oscar är en tjej

Övrigt - Blandat

   

2011-01-12 12:56

5åriga Oscar är en tjej

Är dessa föräldrar Whoaiter måntro?

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/barnunga/han-bar-alltid-kjol-eller-klanning_5850975.svd

NORMBRYTARE. Oskar är fem år. Sedan han var två har han klätt sig i klänning. När han var tre talade han om för sina föräldrar att han är en flicka. Hans föräldrar önskar att omgivningen slutade fokusera på hur Oskar är klädd och i?stället ser vem han är som person.


–?Ingen av våra barn är den typiska ”pojken”. Oskar klär sig alltid i klänning eller kjol och älskar vackra saker. Viktor gillar att pyssla, föredrar lila och rosa, men har aldrig haft samma önskan att klä sig i flickkläder. Och Otto vet vi ännu inte vad han gillar, säger Sofia som hoppas att han ska gilla bollar eftersom hon själv gör det.


Sofia var en pojkflicka som barn, spelade fotboll och lekte med killar. Med mellansonen Oskar är det tvärtom. Han leker nästan bara med flickor. Oftast med dockor eller djur i olika rollekar där han är mamma, prinsessa, drottning eller älva. Oskar började klä sig i klänning strax innan han fyllde två, då han fick låna en hemma hos en kompis. Ganska snart därefter fick han en egen.

–?Den hade han på sig varje dag hela sommaren, säger pappa Mattias.


–?Han har alltid kjol eller klänning på sig, även utanpå täckbyxorna. När han kommer hem från dagis byter han om och sätter på sig halsband, ringar, handväska och Sofias högklackade skor, saker man inte får ha på förskolan, säger Mattias.


prinsen i hundkostym.
HUNDEN SOM TALAR MED HÄSTAR!