I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Några fler oskyldiga trubbelmagneter?

Övrigt - Blandat

   

2010-09-28 02:25

Några fler oskyldiga trubbelmagneter?

Det är någonting med mig som får mig att alltid (!) hamna i skit. Är det utseende? klädsel? otur?

Grejen är att det är JAG och JAG varje gång utav mina polare. Står vi i rökrummet så kommer random idiot fram till mig och ska kaxa (ska snart på rättegång för att jag fick en smäll från nån idiot för att jag bjöd hans polare på en cigg som han bad om).

OM jag ens kommer in på "ett säkert kort"-krogen, vilket jag inte gjorde senast i fredags då jag tydligen "helt säkert hade tagit nåt och att mina polare var ok men inte jag).

Väl inne spelar det ingen roll. Spola tillbaka 2 veckor.
Inne på en annan restaurang/krog och snackar med två nya bekanta tillsammans med en polare. Kommer fram en kille bakom mig och frågar om jag tar droger (helt från ingenstans) och hinner inte ens svara innan han knuffat omkull stolen bakåt så jag jag åker i golvet. Jag flyger upp och frågar vad fan han håller på med, och inte ens en sekund efter det så tar en vakt tag i mig och säger att det är dags för mig att gå. OK?? (han måste ha sett och jag försökte förklara)

Jag har inte dreads, går inte klädd som soulja boy och provocerar inte folk.
Jag har vid dessa tillfällen inte heller varit dyngfull.
Jag är lång, smal, blå ögon, svensk. så det kan inte vara någon rasism?
Jag är 100% jävla ren och har bett dom att ta in mig på piss/prov/etc varje gång, men nejdå det behövs ju såklart inte.

Har hänt att civilare har stoppat mig+ett par kompisar, då dom bara snackar lite med mina polare för att sedan muddra mina strumpor, snusdosa, får hålla händerna på bakhuvudet etc.

Har aldrig haft med polisen och göra förutom grejen ovan.

Känns kränkande som fan. Någon annan som känner igen sig?
Vad fan gör man?

^ Smart sagt.
Toastare

2010-09-28 07:13
Varför känns det som man kan koppla samma alkohol med varje gång du hamnar i trubbel. Du kanske agerar smartare som nykter?
Jag skyller allt på Emma!

2010-09-28 07:18
och du har aldrig fått veta varför folk börjat bråka med dig?
skulle jorden översvämmas om man skar sönder ögonen på alla människor?

2010-09-28 08:09
BountyBoo F30
Jo det är ju helt klart så, men det har inget med detta att göra, från min sida iaf.
Har funderat på detta mycket, och har frågat kompisarna efteråt ifall jag gjorde någonting speciellt (inte för att jag inte kom ihåg det, mer för att se det från någon annans perspektiv).

Mycket fylla omkring = mycket mer skit som händer, inte bara i mitt fall.

Misery_chick
Det är i stort sett därför jag startade tråden. Jag HATAR sånt här, påhopp, kaxighet, oprovocerat våld etc. Därför gick jag inte ut på krogen på typ ett halvår, utan höll mig på fester och hemma hos folk. Nu på senaste tiden har jag tyckt att man ändå kan dra ut till lite "lugnare" ställen för att bara sitta och snacka lite skit med kompisar medan man tar ett par glas. Men nepp.
^ Smart sagt.
Toastare

2010-09-28 15:46
Poker_face, det vet du ju inte.. du kanske är skitstörig full?
Jag skyller allt på Emma!
Poet

2010-09-28 16:13
Känner igen mig i ditt fall, fast för mig är det min stora frisyr som oundvikligt drar till sig knasbollar i alla miljöer.

Fast Bounty kan ha en poäng, du kanske tror att du är jättesnäll och lugn när du är packad, men du kanske är riktigt jobbig?
At the gates of Eternity...

2010-09-28 16:14
BountyBoo F30
Som sagt, jag var inte vid någon av ovanstående händelser för full för att inte kunna bete mig som en normal person. Och det har jag även hört runt bland kompisar som "extra-check" och ifall de visste vem det var, om jag gjort något tidigare etc.

Jag kan inte ta på mig det då t.ex. personen kommer bakifrån helt från ingenstans och oprovocerat går på en.

Nu är det inte nödvändigtvis personliga saker det handlar om.
Ni vet alla att en del folk på fyllan kan vara en pain in the ass, ska hålla på och kaxa runt, vilja slåss etc.
Det jag undrar är varför dessa personer ofta dras till en viss typ (mig i detta fall?).
^ Smart sagt.

2010-09-28 16:16
BC99 P27
Jo jag vet att första inlägget kanske kan tolkas som att jag dräggar runt och drar på mig sånt just därför. Men tog upp dessa eftersom de hänt ganska nyligen och är lite mer extrema, för att få fram poängen lite tydligare.
^ Smart sagt.

2010-09-28 16:42
Vart bor du?
Poet

2010-09-28 17:07
Poker: Du lider i så fall av "Wrong place at the wrong time"-syndromet hehe.
At the gates of Eternity...

2010-09-28 17:11
Du kanske bara ser jävligt störig ut.
Well it ain't no use to sit and wonder why babe, given you don't know by now...

2010-09-28 18:03
Känner delvis igen mig, aldrig blivit påhoppad eller så men ganska så ofta så stöter jag på typer som vill bråka & försöker provocera fram det hos mig, lyckas gör dom inte då det krävs mer än att vara allmänt dryg och se ut som man tagit så mycket narkotika att ögonen bara hänger..

Senaste gången det hände för mig var det en alkis på stan som skulle tigga cigg av folk, han gick runt och frågade en massa folk men stannade aldrig vid dom om dem sa nej. Kom fram till mig, började prata om en massa och jag försökte i princip vara så trevlig som man möjligen orkar vara i den situationen- tillslut, vet inte vad så ville han bråka med mig, satsa pengar på vem som åkte på stryk och etc.

Sedan har jag ett x antal liknande situationer på krogen men aldrig har dem varit så ihärdiga som denna alkis, kan ju ha varit för att jag tillslut blev så jävla förbannad på han att jag enbart tittade på han med en blick av hat.. men det är en annan historia =)

Konstigt det där, är det storleken som lockar mindre grabbar att vilja bråka eller vad. För jag kan ju säga att jag är allt utom dryg när det kommer till att prata på krogen eller vad som(utan anledning iaf).

Det är ett mysterium, nog för att jag tror att ganska många finner sig i den situationen jag finner mig i. Men, det har trotts allt blivit en ond cirkel- krogen = någon som vill bråka 80% av gångerna ;P
En kantstött pelare som inte pallar trycket
Har tankar om nåt större skiter i vad alla tycker

2010-09-28 18:18
Du ser inte helt städad ut, ur min personliga åsikt, jag hade lätt kunnat se dig som "dräggig".

Sen varför det får folk att vilja bråka med dig hajar jag inte, men det kan bidra till krogvakters negativitet.
"Jag var också rap när jag var fjorton år man."