I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Efterlyses] Kunnig inom Flash/CSS/PHP/Javan för hemsida

Övrigt - Blandat

   
Hangaround

2010-08-25 11:08

[Efterlyses] Kunnig inom Flash/CSS/PHP/Javan för hemsida

Jag är otroligt less på min hemsida: http://linusjohansson.se/

Jag söker någon som kan hjälpa mig att ta fram en fräschare sida. Jag har redan en layout och en idé på hur den skall vara. Det jag vill ha hjälp med är kodningen/animationen på sidan iom att jag redan vet hur jag vill ha det. Det är inte något stort som skall göras och borde inte ta lång tid. Men det är dock större än vad jag klarar av med min kunskap.

Jag vill att du skall kunna hantera Flash/CSS/PHP/Java eller liknande för att kunna skapa en "flytande" hemsida. Kolla på exemplet: http://www.kevinzacher.com/

Sidan skall dock inte alls vara så flashig som ovan, utan mycket mindre komplicerad. Det är inte ens säkert att Flash behövs. Men om du tror att du kan hjälpa mig så skicka ett mail till: [email protected] eller ett PM här.

Betalning diskuterar vi efter att DU har förstått vad som skall göras och HUR mycket det kan tänkas att kosta. Alternativt om vi skulle kunna utbyta tjänster, du fixar detta åt mig och jag styr upp plåtning till din skiva, hemsida, PR-bilder eller vad det nu skulle kunna vara.

Tack på förhand.