I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rappare (Houman Sebghati) söker hjälp med artwork

Övrigt - Blandat

   

2010-07-29 18:17

Rappare (Houman Sebghati) söker hjälp med artwork

Tjena!

Jag söker en grafisk formgivare som vill ställa upp utan pröjs med att fixa internetflyers för spelningar, events och föreläsningar i 1 år framåt. Även till digitala singlar.

Det handlar om 1 jobb i månaden. Kanske lite mer jobb i sep/okt då min nya platta skall släppas. Artworket kommer postas mestadels på Facebook. I gengäld promotar jag dig bäst jag kan i mitt nät och ger dig shoutouts mest jag kan.

Jag letar efter någon som gör illustrationer om något. Gärna stilrent men ändå kreativt och konst-igt. Houman-Logga finns redan.

Spana här för att kolla tidigare omslag till singlar som släppts både på Spotify och Facebook: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo_search.php?oid=18540908562&view=all

Om det finns någon som vill föra traditionen vidare och samtidigt hjälpa till, hojta på [email protected]. Ska göra allt för att göra det till ett samarbete som håller för båda parter.

Fridens/Houman.

http://www.houman.nu