I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Varfor ska kvinnor alltid forneka att vissa man ar bogar?

Övrigt - Blandat

   
Poet

2010-04-27 00:37

Varfor ska kvinnor alltid forneka att vissa man ar bogar?

Forst och framst, vill jag bara papeka. Det ar inget fel med att vara homosexuell. Hur uppenbart det nu an skulle vara och personen i fraga inte har kommit ut an, sa ar det fortfarande upp till den personen sjalv.

Med det sagt, ar det verkligen nagon som blev forvanad over att Ricky Martin kom ut for ett par veckor sen? Come on! Samma galler Peter Joback, forsta gangen jag sag den snubben sa tankte "He is gay". Samma sak dar, snubben kommer ut och folk tappar hakan. Really? Och en snubbe som fortfarande inte har kommit ut an (men sjalvklart sa fornekar ju alla tjejer det) ar Darin. That dude is gay.

Anyhow, detta handlar inte om hur pass fungerande min "gaydar" ar, jag undrar bara varfor kvinnor framst alltid ska forneka att en man ar homosexuell?


Love!

At the gates of Eternity...
Poet

2010-07-14 08:17
Christiano Ronaldo. Jag är 100% på det nu. Det har funnits rykten innan, sen de har transa bilderna som dök upp med honom för några år sedan också. Och nu har han fått ett barn med en kvinna, MEN bägge parterna har kommit överens om att han enbart ska få ha vårdnaden?

Kvinnor, varsågod och förneka :P
At the gates of Eternity...

2010-07-14 13:27
Jo, måste säga att min gaydar har länge skjutit upp i taket varje gång jag sett Christiano Ronaldo.

Den snubben är så gay att klockorna stannar. Jag hoppas han kommer ut för det kanske skulle skapa ett märkligt scenario i proffs-fotboll världen där alla spelare istället ska försöka vara så straight och manliga för att inte bli beskyllda för att gilla kuk. Vem vet, det kanske skulle kunna rädda sporten från den patetiska dyktävlingen den är idag om fotbollsproffsen var rädda för att filma eftersom de inte vill verka "fjolliga". Man kan ju drömma.

Ok, lite långsökt. Men C.Ronaldo är i alla fall en regnbågsdrottning i högklackat som ej outat sig ännu. 100% gutfeeling, no facts, så ingen mening med att argumentera det.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Poet

2010-07-14 22:25
True, håller med dig. Men tyvärr så är sportvärlden så sjukt homofobisk att det lär dröja minst 50 år till.
At the gates of Eternity...
Producent

2010-07-14 22:50
har har precis blivit pappa...?
Producent

2010-07-14 22:56
han*

2010-07-14 23:07
jag tror dock Ronaldo kommer komma ut när han lagt av med fotbollen. Men sen tycker jag hela komma ut grejen är rätt löjlig som fenomen, vissa har ju aldrig dolt att dom är gay men tvingas ändå komma ut offentligt bara för att folk ska slippa undra eller för att slippa behöva svara på ständiga frågor om sin läggning och ens läggning är ju väldigt privat och kan ju faktiskt i vissa fall skilja sig från en dag till en annan.
Poet

2010-07-15 10:31
Konstigt: Läste du inte vad jag skrev hehe? Han har precis blivit pappa, ja. Men kvinnan han fick barn med (som är anonym) har kommit överens med Ronaldo att han ska få ensam vårdnad.

Go figure.
At the gates of Eternity...
Producent

2010-07-15 11:39
ja hon kanske inte vill vara "kändis mamma" och bara tar hand om den hemma :D det är ganska 2008 att kalla honom fag dock.

2010-07-15 12:56
Konstigt P22

Om det är 2008 att kalla honom fag så betyder det ju att han har funnits på folks gaydar i flera år. Kan inte direkt placera det som ett mot-argument angånde Christianos love of the cock.

Det är f.ö ganska 2002 att säga att saker är *valfritt årtal*. Oops. För att inte säga flamboyant homosexuellt. Känns som nåt C. Ronaldo skulle slänga ur sig ;)
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Poet

2010-07-15 14:58
Konstigt: Återigen, läser du vad jag skriver? Hon kommer inte vara hemma och ta hand om någon unge, han har (efter ett ömsesidigt beslut) fått ensam vårdnad om ungen.
At the gates of Eternity...