I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Blandat

Övrigt - Blandat

   
Admin

2010-04-18 22:41

Regler för forumet Blandat

1 - Vad passar i Blandat?
Blandat är till för lite av varje, men det betyder inte att allt kan eller ska läggas här. Det finns ett krav på att vara någorlunda seriös. Vad som är en tillräckligt seriös tråd avgörs i slutändan av forumets moderatorer och admins, men vi uppskattar om ni tänker till innan. Exempelvis kommer bl.a. trådar med läxhjälp, grattis på födelsedagaen och rent nonsens kommer slängas. Tänk på att främja en diskussion när du postar din tråd, Whoa är trots allt ett diskussionsforum.

2 - Använd nätet att söka fakta på innan du frågar i forumet!
Vill du ha information så är det alltid en bra idé att göra en sökning på övriga internet innan du frågar här på Whoa. http://www.google.se eller http://se.search.yahoo.com är två bra sökmotorer.

3 - Nattrådar/chattrådar
Varje natt brukar det komma upp en Nattråd där de som hänger kan umgås och snacka om det mesta, men bara för att det är en hyfsat fri tråd betyder det inte att de vanliga uppförandereglerna inte gäller även där.

Trådens namn måste namnges "Nattråd ". Datumet ska vara det datum som var dagen innan (dvs innan tolvslaget). Observera att nattrådar inte får skapas innan 00.00 och att enbart en tråd per natt är tillåtet. I övrigt undanber vi oss chattande i trådarna, det går bra att sköta via gästböckerna.

4 - Sjukdomar och mediciner
Har du ont någonstans? Ta kontakt med sjukvårdsupplysningen eller en doktor i första hand, där kommer du garanterat få mycket bättre råd än på Whoa. Undantag kan självklart göras rörande ämnen som huskurer mot hicka etc.

Diskussioner kring mediciner är enbart tillåtet i den utsträckning det rör andras erfarenheter av medicinen ifråga. I första hand bör du rådgöra med din läkare men med tanke på att att mediciner kan ha olika verkan på olika personer är det tillåtet att diskutera detta. Däremot är det inte tillåtet att diskutera avsiktligt missbruk av mediciner eller frågor om huruvida man borde börja ta något mot sin ångest (det är upp till doktorn).

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.