I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Inbrottsförsök eller polisen?

Övrigt - Blandat

   
Redaktionen

2010-03-08 15:55

Inbrottsförsök eller polisen?

Hola.

Detta hände för kanske 20 minuter sen.

Jag sitter vid datorn hemma och hör nånting vid dörren. Jag lyssnar noga och hör att nåt pillas med dörren. Jag ställer mig upp hastigt så att det ska låta lite och går mot dörren. Kikar i titthålet och ser en man stå där.

Jag står tyst ett tag och han också. Sen öppnar jag dörren. Då står det en annan man precis utanför dörren till vänster, som jag inte såg genom kikhålet. Dom säger inget och jag stänger dörren igen lite snabbt. Jag frågar vad dom vill.

En av dom säger, efter lite betänketid "Vi är från polisen, men du behöver inte prata med oss"

Jag sa, "Nej, tack."
Dom fördrev tiden ett tag i trapphuset för att sen knata ut därifrån. Dom såg inte ut att ha nåt att göra. Dom såg ut som jag brukar känna mig när jag gått fel väg och låtsas fippla med mobilen innan jag vänder tillbaka. ;)

Det kanske va polisen(?). Men varför skulle dom säga sådär. Dom verkade lite nojiga också. Och dom gick ju bara sen. Och jag har verkligen inte gjort nåt som gör att polisen skulle smyga på mig. ;)
Sen har jag musikutrustning som syns från fönstret på baksidan av huset. Monitorer, mikrofon, gitarrer och två datorskärmar.

Vad tror ni?
Va det bara polisen?
Eller ska jag börja låsa överlåset också?

Moderator - Som en lokalvårdare, fast i cyberrymden..
http://www.martypatches.com
http://www.danielmeyer.se