I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Översätta Betyg

Övrigt - Blandat

   

2010-02-14 16:23

Översätta Betyg

Hej snälla varelser,

Jag måste pga universitetsstudier utomlands översätta mina gymnasiebetyg och har blivit tipsad om "semantix" som officiellt accepterad instans. De skickade mig ett kostnadsförslag på mer än 2000 kr för tre sidor. Detta verkar vansinnigt, så jag undrar om någon här har gjort det på ett annat/billigare sätt? Finns det andra bra godkända tolkbolag som gör de billigare?

Tacksam för hjälp,

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-10-28 13:33
så hur gjorde du till slut super-nerd?
Smash the show, glas on the go, geezers like whoa!
jewelheist.tumblr.com

2010-10-28 18:52
din gymnasieskola ska enligt svenska skolverket kunna ge dig möjligheten att få dina betyg översatta till engelska utan extra kostnad (så länge de inte är en friskola). Jag har haft samtal gällande detta med skolverket då jag hade lite bekymmer med att få mina översatta till engelska.

när du ska söka skola i utlandet så se till att du har ett intyg/certifikat i engelska. själv har jag tagit CAE (Cambridge Certificate in Advanced English) och de räcker gott och väl. kostar dig 1500 spänn och är sjukt enkelt om du nöjer dig med C (Godkänt). Ska du ha bättre så krävs i vissa delar mer hjärna än engelska kunskaper. jag misslyckades misserabelt med en del av proven enbart för att jag inte fattade texten (den handlade om en far och en son som byggde en båt, jag kan ingenting om båtar) och den texten skulle man sätta ihop. den var styckad i 5 delar.