I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

andras jävla problem...

Övrigt - Blandat

   

2009-12-13 06:36

andras jävla problem...

aa asså den här frågan är ju känd liksom men hur fan ska man kan ta ställning till skiten, visst de finns ingen speciel regel utan de så jävla individuellt.. Man är fett bra kompis med ett par, då både tjejen och killen är ens nära vänner.. sen dyker massa problem upp mellan dem och dem känner att de måste ta en paus men liksom ändå vänta på en ny chans.. och man själv är helt plötsligt ansluten till skiten. Killkompisen gör nått med nån annan brud och säger till mig "lova att inte säga nått om att ja hållt på med en annan tjej". Men sen kommer tjejkompisen och frågar "kan du lova mig att han inte hållt på med någon"

Man e bådas nära vänner, vad gör man? Liksom ibland blir man inblandad utan att kunnat hindra det. Man vill inte gå runt o ha nånting på ens samvete, men det är ändå fett svårt o tjalla till nån................................................................de är inte alltid så jävla lätt o va ärlig ellerhur?

(Inlägget ändrat av JP 2009-12-13 11:46:52)

hon var snygg långt ifrån..
..men långt ifrån snygg