I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Betala 7.800 på grund av kärlek?

Övrigt - Blandat

   

2009-07-20 17:20

Betala 7.800 på grund av kärlek?

Hej!

Så här liger det till. En polare skaffade sig en tjej för ett tag sen. De var jättekära och allt kändes perfekt. Så han tänkte: "Va fan, älskling, ska du inte ta och flytta in då?" "Absolut", svarade hon och skev över sig på hans adress och flyttade in.

Efter några månader var hon otrogen och saker och ting började gå utför. Vi gör slut, bestämde de sig för och bråkade. Hennes post fortsatte komma hem till min kompis och han började bli frustrerad. Han ville ju bra glömma henne och han könde att hon varit manipulativ och lurat honom på massa pengar.

Hem till honom kommer massa brev från kronofogden. Han blir orolig. River upp ett av breven och får reda på att de ska göra en utmätning hemma hos honom för att hon har massa obetalade räkningar.

Detta lyckades han efter många om och men, men nu har skulden blivit större och större och de har inte lyckats fått tag på henne.

Så de enda spåret de har efter henne är att hon bodde hos min polare och därför blir han ansvarig för att betala hennes totala skulder på 7.800.

Han har ringt och försökt få dem att lyssna på honom och få dem att gå till hennes jobb osv. Men inte httat nån lösning.

Vad ska han ta sig till?