I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

"Storseans med Terry Evans" - WTF?

Övrigt - Blandat

   

2009-01-13 13:48

"Storseans med Terry Evans" - WTF?

Vad är detta för påhitt? Är det inte den gamle britten från Det Okända? Hur går såna där seanser till? Är det som den där idioten vars program sändes för några år sen på Kanal 5, John Edward? 180 spänn kostade inträdet, på Folkets Hus här i Östersund. Lokalen tar säkert 2-300 pers och om det skulle vara så att så många betalar in sig så innebär det ju en helt sjuk vinst för denna frustande jäkla engelsman. 180x300=54000, minus lokalhyra och skatt och vad vet jag som måste betalas. Han kanske har roadies karln också. Spök-roadies! Ändå så är det ju enorma pengar för att få se en lögnexpert stå och gissa sig fram till vilkens farfars tremänning vars namn börjar på P som dött!

Tror inte på sånt där humbug, men gjorde förut av någon anledning. Är dock än idag lite av en spöktroende emellanåt, om än i väldigt milda former och gör aldrig några större utspel utan håller det för mig själv. Vet att många följer Det Okända m.m. väldigt helhjärtat och hoppas innerligt att de tokiga medierna på TV4+ talar sanning (de har t.o.m. ett väldigt hett medium!), men någon jävla måtta får det vara?

Vad tycker du om sånt här?

Intressepenisen hårdnar!