I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Stockholm dodgeball open 13/9!

Övrigt - Blandat

   

2008-09-04 18:07

Stockholm dodgeball open 13/9!

Jo såhär ligger det till:

Jag antar att de flesta kommer ihåg spökbollen från gympatimmarna när man var mindre. Kombinera detta med musik, trevligt folk och öl varje lördag. Gärna i feta outfits!
Vi var från början ett mindre gäng som började lira på en skolgård på södermalm i stockholm i våras (vissa hade redan lirat lite inomhus i vintras). Under sommarens gång har fler och fler anslutit sig och tack vare facebook har det fått bra uppmärksamhet och facebook gruppen har nu över 400 medlemmar och växer konstant.
Självklart är det inte alla dessa som kommer varje lördag men de senaste gångerna har vi haft en bra bit över 50 pers på plats. Rekordet för ungefär 2 veckor sen låg på över 100 närvarande personer.

Alla får vara med. Killar som tjejjer, gamla som unga etc, etc. Bara att komma förbi med ett glatt humör och lite öl. Man behöver faktiskt inte ens spela. Kanske räcker med att bara sitta och titta på och dricka öl.

Nu har vi tagit steget och blivit ännu lite seriösare. Den 13/9 kommer det ställas till med stor seriös turnering. Priser och medaljer utlovas + en fet efterfest. Stockholm dodgeball open går av stapeln! Antagligen sommarens sista måste.

Så känns det som om nån är sugen på att lira? Kom förbi nu på lördag (sista chansen innan turneringen) och testspela lite och känns det kul så dra ihop ett lag på minst 7 personer till den 13e.

För mer info, regler, bilder, filmer etc så kan man besöka gruppen "stockholm dodgeball association" på Facebook.

Dodgecagen där vi återfinns varje lördag mellan 14-17 ligger vid Björngårdsskolan på Maria Prästgårdsgata 9 på Södermalm.