I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Söker du jobb i stockholm? Vill du bli vår kårsekreterare?

Övrigt - Blandat

   

2008-05-20 18:53

Söker du jobb i stockholm? Vill du bli vår kårsekreterare?

Hej!

Jag arbetar för Handelshögskolans i Stockholm Studentkår och vi letar för tillfället med ljus och lykta efter en ny kårsekreterare. Tjänsten löper från mitten av augusti till mitten av december med stor sannolikhet till förlängning (då mitten av januari till mitten av juni), 8-17 fem dagar i veckan.

Arbetet innebär lite av varje, t.ex. skriva protokoll under kårstyrelsemöten, hjälpa till med hanteringen av fakturor och utlägg, svara på frågor, sälja skoltröjor och ja, göra lite av varje.

Du som söker bör vara född mellan 1983 och 1989, ha tagit studenten, vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och kunna hantera stress. Har du erfarenhet som ekonomiassistent (och helst i SPCS) är det mycket meriterande.

Hör gärna av dig med PM här på whoa om du är intresserad. =)

/lia.

"Jag vill hitta någon dampad whoaklottrare på riktigt nångång och bara se om dem fungerar i verkligheten, om dem kan öppna dörrar och skala bananer och sånt." /anonym admin.