I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Jag måste bara få skriva av mig.. vila i frid.

Övrigt - Blandat

   

2008-03-14 04:59

Jag måste bara få skriva av mig.. vila i frid.

Min absolut närmsta hittades död i en lägenhet idag. Det var inte hennes lägenhet, förstår inte vems det var heller. Allt kom som en chock, har fortfarande inte förstått att detta faktiskt har hänt.

Satt med två goda vänner och drack rödvin för att sedan gå på krogen och se petter, när en kompis till mig ringer. Samtalet går ungefär: Hämta din mamma och kom hit.

Vi hoppade ut i bilen och körde dit, sprang upp för trapporna och möts av en gråtande familj.
Dom berättar att min vän har dött. 18 år gammal. Vi hade fått mail från hennes lillebror, och jag ringde hennes storebror för att kolla om detta verkligen skett. Allt var sant och nu förstår jag ingeting. Jag fattar inte hur jag ska ta det. Är fortfarande i chock fast det har gått ett antal timmar och jag kan fortfarande inte förstå att det faktiskt har hänt.
Denna person brukade bo hemma hos mig då hon jobbade inne i stan men bodde utanför, varje dag under sin lunch springa över med en latte åt mig så att jag skulle vara vaken och beredd på att umgås när hon slutade klockan två. Eller när vi led av kärleksproblem och låg i min säng med nån dålig rulle och ett kilo godis liksom. Kan inte fatta att allt det här är sant... damn

http://vk.se/Article.jsp?article=174386&comment=true&sent=true#comment


Vila i frid min älskade vän.


Ursäkta min stavning, men allt är lite i obalans just nu

www.myspace.com/drdrogdisko