I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Någon som beställt från www.platnumsneaker.com?

Övrigt - Blandat

   

2008-02-25 13:37

Någon som beställt från www.platnumsneaker.com?

Helt otroliga priser. Någon som vet nåt om sidan?

"Göteborg - Ett gruppboende för efterblivna fiskare" - Magnus Betnér

2008-02-25 13:47
Det enda jag vet är att sidan inte säljer äkta AM90´s iaf. Riktigt dåliga kopior vissa utav dom. Av bilderna att dömma.
 

2008-02-25 14:11
Vill jävligt gärna att det ska va schyssta grejjer, men börjar bli aningen misstänksam. Enda kontakten är mailadressen [email protected] vilken onekligen känns ruggigt shady.

 - How is condition of the shoes?

   The shoes are re-make from factory in brand new condition, they're all made in the Highest Quality standard. The  feature is exactly with the brand product, also, they come with the original box and retro card.

Hmmm..?
"Göteborg - Ett gruppboende för efterblivna fiskare" - Magnus Betnér

2008-02-25 20:16
finns hundratals sånna där sidor, dom flesta skickar från kina och det e fejk grejer, hur kvaliteen e på skor vettefan, men vet folk som köpt tröjor genom en sån sida, dom e iaf nöjda.
att insidan räknas e bara en ursäkt för att va ful.