I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

2012, mayakalendern.. osv

Övrigt - Blandat

   

2007-11-22 02:38

2012, mayakalendern.. osv

Jag har läst en del om dethär och tänkte kolla om ni också har gjort det.. saxar


"Under perioden mellan 1992 till 2012 i Maya-kalendern (de sista tjugo åren av den Stora Cykeln), hur genomgår jorden "rening" och hur "uppdaterar" den sig själv? Maya lämnade inga detaljerade förklaringar. Först, låt oss begrunda vad "rening" är för något. Rening är att sålla bort förvanskade (korrumperade) substanser och behålla de friska. Ta en titt på dagens Jord, från ekologin till människornas moral, det har redan degenererat till ett väldigt korrupt tillstånd.

Drivet av mänskliga egenintressen och ändlös girighet, blir Jordens ekosystem och ekologiska balans i all oändlighet ödelaggda av människor – till den grad att kriser är det förhärskande. Emellanåt är det lika skrämmande att märka den andliga föroreningen för det mänskliga samhället, ett resultat som varje individ bidragit till. Vi är alla ögonvittnen till detta.


Trots att mänskliga samhällen stiftar lagar, utan avhållsamheten från kodexen för mänskligt uppförande och moral kan lagarna bara tjäna till att skrapa på ytan av dessa problem. Jorden behöver verkligen rening, och den mänskliga moralen behöver än mer rening. Annars kommer mänskliga släktet till slut förstöra sig själv.

Med inledning 1992 har Jorden gått in i vad Maya kallar Jordens Regenererings-period. Under denna period kommer Jorden bli "renad", likväl andligheten av dess mänskliga invånare.


De korrupta substanserna kommer bli eliminerade och de positiva friska substanserna kommer att behållas, vilket så småningom kommer bli synkroniserat med Vintergatan. Detta är Vintergatans ofrånkomliga lag av de säsongsbetonade rörelserna som avslöjats av det mystiska Maya-folket. Det är lika oundvikligt som de fyra årstiderna på Jorden. Därför kan vi dra slutsatsen att, under denna period, borde mänskliga samhället erfara många exempellösa händelser relaterade till reningen och uppgraderingen av den mänskliga naturen. Verkligheten är överensstämmande med denna förutsägelse.


Människor har upptäckt att idag, vid en tid då mänskliga samhällen befinner sig i ständigt moraliskt förfall, har Falun Gong, som möjliggör upphöjningen av mänskligt sinne och kropp, spridits snabbt och vitt i varje del av världen på så kort tid som på sju till åtta år. Genom kontinuerlig kultivering av både kropp och sinne, kan Falun Gong uppnå ändamålet med att ersätta de mänskliga cellerna med högenergisubstans för att assimilera till den kosmiska naturen och "återvända till ens sanna jag”. I ljuset av den


"Stora Perioden"-teorin från Maya-kalendern, är Falun Gongs uppkomst på intet sätt slumpartad, utan en möjlighet som den kosmiska evolutionen bär med sig."

I en "riktig" diskussion (kanske ordet dialog funkar bättre här) är dock båda parterna beredda på att ändra sin ståndpunkt.. Att försöka hålla fast vid saker och ting över lag fungerar verkligen inte. - blunt_smoke