I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Bildtråd] Din hund!

Övrigt - Blandat

   

2007-08-20 20:13

[Bildtråd] Din hund!

Jag är sjukt mycket hundmänniska och därför ägnar jag den här enbart åt hundar. Har du en katt som skäller så visst, lägg upp den. Men annars, HUNDAR!
Jag hittade ingen annan tråd om det så jag kör så det ryker, annars får den väl plockas bort.

Bild på din älskling (eller familjens)
Bästa egenskapen
Ras , varför valde du den rasen?
Hur gammal var hunden när du fick den?
Övrigt värt att veta!Cosmonova
Hennes bästa egenskap är att hon kramas. hon märker när man är ledsen eller nere och kommer då och lägger huvudet på axeln och suckar lite.
Jag valde schäfer, för jag är uppväxt med en schäfer (blandad varg) och jag gillar inte små hundar, jag vill ha något att jobba med. Långa promenader! Ett sjukt bra sällskap.
Åtta veckor.
I övrigt ovanligt stor för sin ålder. Hon kommer bli en riktig puma. Hennes far är helvit schäfer, syns dock enbart i armhålorna, i övrigt är hon och har alltid varit svart med enstaka bruna inslag.Hon luktar än så länge inte hund, vare sig blöt eller torr, hon är sjukt lättlärd och var nästan rumsren redan när jag fick henne.


även "planerade köp" är välkomna, bild på och varför du ska ha den rasen!

GO!

brb, mailing my eyes

2010-08-11 20:47


Min lilla hund, ja vet han liknar en dörrmatta..
Men allergi vänlig och fäller inget hår, och jag bara älskar denna lilla tussen!

2010-08-11 21:00
SexySoul F25 hahah den ser livsfarlig ut :P

2010-08-11 21:18
du ska få se en till Perezos0o :D

inte alls farlig :P ;)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-11 21:19


<3 när hon va bebbbii!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-11 21:28
nemen ååå ge mig :)

2010-08-27 09:17


WUUUUUÄÄÄÄÄÄ WUUUUUUÄÄÄÄÄ ser det ut som hon säger, men hon gäspar i själva verket :D
Look with your own eyes - See with your own mind

2010-08-29 08:29
pendragon

haha fan va din varg sover soft
 
Groupie

2010-08-29 19:52
En otroligt ful bild på Kingston, men jag gillar den haha


Schäfern är min väns hund. Vi hängde vid stranden en kväll med hundarna och jag kan säga att bilen typ stank blöt hund på vägen hem.


Lång nästa.
Bästa egenskapen: Att han är så glad. Alltid. Jag brukar säga att han är som en irriterande lillebror som man älskar ändå. Hemma är han som en igel på mig och där jag befinner mig befinner sig även Kingston. Han är sjukt pratglad och ibland tror jag helt enkelt att han gillar sig egna röst, för han låter HELA tiden. Morrar, skäller, gurglar. Han låter som en gammal gubbe. Många blir tyvärr rädda för honom då han är stor och låter rätt arg speciellt när han morrar men det är bara snack :-) Han är rätt reserverad och ointresserad av okända människor och kan därmed va rätt svår att lämna bort till någon han inte träffat så många gånger om jag t.ex ska bort, men av någon anledning blir han helt förälskad i alla killar och män. Han fjäskar och har sig och blir som en litet hundvalp igen.

Ras , varför valde du den rasen? Skulle ha en brukshund att träna och tävla med, schäfer va först på listan men en vän skickade iväg mig till en uppfödare av korthårig Collie (med inriktning på bruks) och jag klickade otroligt bra med både hundarna och uppfödaren så det bidde en Kortis som också är en brukshund. Pg.a olika anledningar så har jag dock lagt tävlingsträningen på hyllan men han är en perfekt familjehund också även om han kräfer motion och stimulans. Dock skulle jag inte skaffa en kortis igen,.

Hur gammal var hunden när du fick den? Tog hem honom på dagen då han var 8 veckor.(Inlägget ändrat av PenDragon 2010-08-30 19:49:46)
Gillar inte paj alls egentligen. Speciellt inte hallonpaj. Blåbärspaj går bra ibland. Men med mycket vaniljsås till. Och helst mer vaniljsås än paj.
Groupie

2010-08-29 19:53
*Långnäsa skulle det såklart stå vid sista bilden
Gillar inte paj alls egentligen. Speciellt inte hallonpaj. Blåbärspaj går bra ibland. Men med mycket vaniljsås till. Och helst mer vaniljsås än paj.

2010-09-22 19:21
Look with your own eyes - See with your own mind

2010-09-23 18:51
båten <3<3 superfin bild PenDragon!