I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Damn cockblockers...

Övrigt - Blandat

   

2007-08-13 20:34

Damn cockblockers...

Så jag var ute i igår kväll, aldrig varit ute på en söndag förut...men en kompis som jobbar som bartender övertalade mig. Tydligen så går alla som jobbar inom krogen ut då och det ska vara riktigt galet.

Så jag tror på han och förbereder mig som fan, shit, det kommer bli en så jävla kul kväll, så mycket jag hört han tjata om det.

Vi kommer till nåt jävla ställe, dött...DÖTT i tell you...han säger, nää men vi e tidiga. Så jag sitter och surar i ett hörn när jag får syn på en tjej, hon sticker ut ur mängden på nåt konstigt sätt...hennes aura är helt magnifik...snyggaste nånsin.

Jag märker att hon tittar på mig som fan och ler...så jag går fram och börjar prata med henne. ALLT går sååå bra, har aldrig gått bättre förut...känns så lätt att prata med henne. Så helt plötsligt böjer jag mig fram och börjar kyssa henne, hon kysser tillbaka...vi står o råhånglar vid baren straight up pornstyle...

Sen springer nån jävla nisse fram och är helt "Öhh vad gör du med min fru..." och hela ögonblicket liksom dog. Han tog tag i henne och drog henne därifrån. Varför hatar han sådär på mig, damn...kukblockering av högsta rang...