I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Inkompetenta läkare

Övrigt - Blandat

   

2007-07-22 10:58

Inkompetenta läkare

Just nu sitter min brorsa på sjukhus där de upptäckt att han har en blodpropp i armen. Han var på sjukhuset förra veckan där de sa ungefär: det är ingen blodpropp ta den här medicinen istället för det är en allergisk reaktion.
min brorsa tyckte läkaren verkade seriös så han tog ju självklart medicinen som då förvörrade allting så han fick åka in på akuten och är nu inlaggd.
Min granne gick till vårdcentralen efter att ha haft världens smärta i huvudet och knaoppt kunna sitta eller prata ens en gång. två ggr skickade de hem henne med alvedon och våltaren. sen åkte hon till en specialist som såg till att ta prover och upptäckte att det var en hjärnhinneinflammation.
Samma läkare har ännu inte skickat en remis på en man som har väldiga smärtor i ansiktet pga av en nervsjukdom (antagligen iaf).

Jag blir så arg på detta! varför kan inte läkare (speciellt på vårdcentralen där de har tillgång till lab) ta prover på patienterna? och hur kan de fortfarande vara nöjda med sitta jobb och få jobba kvar när de blivit anklagade för detta inför chefen flera gånger!
Jag vet fler fall från samma vårdcentral där de gjort liknande fel.


ville bara skriva av mig lite eftersom min semester är uppskjuten pga av en sjuk bror liksom :(