I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

funderingar kring bortgifte och cancer.

Övrigt - Blandat

   

2007-07-04 18:08

funderingar kring bortgifte och cancer.

Ja, man läser ju i tidningar om bortgifte hit och bortgifte dit med jämna mellanrum. Av alla artiklar jag stött på, målas unga svenska kvinnor med utlänsk bakgrund ut som offer att dom kommer bli bortgifta.

Men vad händer egentligen med killar i detta ämne? Varför får vi aldrig se artiklar som behandlar pojkar/killar/män i samma situation?

Som om en kille tycker det är skitsoft att gifta sig med grannens dotter som är grofet som en flodhäst? För varje kvinna som blir bortgift så finns det en stackars snubbe i bilden också..




Samma skiiiiit när det gäller bröstcancer hit, och bröstcancer diiiit.. Rosabandet hiiit och rosa bandet diit... Fan.. fuck rosa bandet..
Jag är medveten om att cancer är en lömsk sjukdom som dagligen stjäl många liv från vår planet och att den behöver bekämpas.. Men hallå? Är det inte bättre att skippa det där fjantiga rosa bandet där pengarna enbart går till BRÖSTCANCERforskning... (120 000 000 SEK enbart i Sverige) Istället för att ordna en heltäckande cancerorganisation där man i samband med intäkterna delar ut olika summor till olika forskningsinstitut för olika forskningsändamål inom ramen av Cancer.

En cancersort är lika illa som en annan.


OM OM OM OM OM... Det hade visat sig att Bröstcancer är sååå himla jääävla stort och jättevanligt hade man ju förstått varför just Rosa bandet finns som inriktar sig mot bröstcancer.... Men den krassa sanningen är att varje år diagnosiseras 7000 svenska kvinnor med bröstcancer... Det är en väldigt hög siffra....

Men det finns en högre siffra.... 10 000 svenska män som diagnosiseras med Prostacancer varje år.. Då torde det väl ha varit mer legitimt med ett band som inriktade sig mot just prostatacancer istället då det är fler som lider utav det än bröstcancer..  Hos män är det den näst vanligaste cancertypen och det är bara lungcancer som orsakar fler dödsfall

Nee fan... skippa det där fjolliga rosabandet och supporta forskning inom ett bredare fält istället..

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.