I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Svensk verision av "Balls of Steel" avbryts, typiskt sverige?

Övrigt - Blandat

   

2007-06-16 12:41

Svensk verision av "Balls of Steel" avbryts, typiskt sverige?

Den engelska Balls of Steel har kommit, för dem som inte vet, till sverige och spelas för närvarande in. Men nu verkar det så att sändningarna och inspelningarna kommer att avbrytas, pga. vi som svenskar aldrig kan tåla ett par skämt utan måste jämnt polisanmäla minsta jävla grej som händer för att vi känner oss kränkta och förnedrade..

Dessutom måste aftonhoran jämt förstora upp saker och ting. Jag kanske överdriver men kan man inte ha roligt i de här landet?  I Storbritannien har serien pågått i minst två år utan större problem men i Sverige måste man dra in Säpo.

Visst, det finns gränser för vilka former av practical jokes man kan utsätta folk för men detta är bara ett bevis på hur pass stela svenskar kan vara, eller va tycker ni?

E jag helt ute o cyklar eller? Här kan ni läsa ett utav dem 500 artiklar som aftonhoran skrivit i brist på andra nyheter

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.