I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rädda Mänskligheten!

Övrigt - Blandat

   

2007-05-11 22:41

Rädda Mänskligheten!


Människor världen runt har en längre tid nu varit väl informerade om förhållandena i många U-länder. Vi blir tidvis informerade om statistik som visar hur många tusen människor som dör varje dag av svält och aids. Vilket i sin tur följs av uppmanandet till att bidra med pengar till mat och vatten eller till forskandet efter botemedel. Allt för att dessa människor ska överleva och få likvärdigt värdiga liv som "oss".
Säg nu att alla dessa människor som lider av svält fick den mat och det vattnet de behöver att överleva och svälten blir ett minne blott. Och säg att forskarna hittar det där mirakel-botemedlet som utplånar allt vad kallas aids/hiv e t c. Alla dessa tusentals människor som dör var dag slutar dö. Vad skulle hända då? Hur skulle världen se ut och vilken framtid skulle vi I-Lansbor försätta oss i?

En kan tänkas att världen skulle bli överbefolkad, men även att fler skulle dö en naturlig död var dag och att antalet dödsolyckor skulle öka. Men skulle den statistiken verkligen kunna mätas med antalet som dör idag av svält, aids och cancer?

Detta är något jag funderat över en tid nu och jag vill höra vad ni tror. Synpunkter, åsikter, egna argument. Vad tror ni egentligen skulle kunna hända?

19

Din IQ beräknas vara 126 - 135. Detta motsvarar 96:e till 99:e percentilen, dvs 96% av befolkningen har en IQ mindre än eller lika med 126. 98% har en IQ mindre än eller lika med 135.