I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sämsta anledningen att bli ovänner

Övrigt - Blandat

   

2007-01-19 03:36

Sämsta anledningen att bli ovänner

haha...kom just att tänka på två goda vänner till mig. en kväll när dom satt och snackade om lite allt möjligt så kommer dom av någon anledning in på el-bilar. en av dom påstår att det bara finns typ 10 st el-bilar i hela världen och att dom kostar hur mycket som helst, den andra håller (konstigt nog...) inte med. det hela slutar med att killen som inte håller med blir så förbannad att han tvingar med den andra in i sin bil och kör honom genom halva stan till ett ställe där han vet att det står en gammal skrotig el-bil. el-bils-förnekaren hävdar då att det inte är en riktig el-bil utan att det sitter en liten bensindriven motor gömd i bilen (?!)...det hela slutar med att han blir utsparkad ur bilen och får promenera hem.

det var sex månader sen ungefär och dom pratar fortfarande inte med varandra...haha så underbart jävla stört att man blir tårögd...ska försöka mig på att skapa en reunion imorgon. får se hur det går :)

nån som kan toppa det? bring it.