I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vill du hänga med på turné?

Övrigt - Blandat

   

2007-01-18 10:45

Vill du hänga med på turné?

Tja!

Marysoul har bestämt sig för att dra igång på riktigt, i mars/april drar vi till portugal för att få igång en riktig produktion på kläderna.
 Kläderna är inte bara det viktiga, vi vill med kläderna sprida kärlek och respekt, detta hade vi tänkt göra på ett jävligt roligt sätt. Vi vill få ihop en bunt sköna människor som ställer upp på en turne i stadens (uppsalas) skolor. Ev även i Sthlm beroende på efterfrågan.

Det vi har tänkt är att kanske få ihop några dansare, någon musiker, och dj. Men har du någon annan rolig talang som du tror kan passa och berika föreställningen så får du gärna komma med förslag. Allt det ska handla om är kärlek och respekt. Människors lika värde. Så om du tycker att det är viktigt att sprida detta, och vill vara med. Hör av dig! Det kan bli helt sjukt roligt.

Vi hoppas att det kommer funka med planering så turnen kommer att äga rum i mars/april, då vi inte är i portugal.

Maila mig på [email protected], här på whoa eller ring. Telefonnummer finns på hemsidan. www.marysoul.com. Den är för övrigt under uppbygnad, därför den ser ut som skit.


Embrace life to the fullest.

www.marysoul.com