I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

FAKE: sex med en hummer???

Övrigt - Blandat

   

2006-12-14 23:55

FAKE: sex med en hummer???

en kompis skickade en länk till en tråd på ett annat forum där detta stod:

"Följande historia hörde jag på en engelsk radiostation. Händelsen har utspelats i USA enligt en engelsk tidning.

En kvinna vaknar upp sent en natt och har fruktansvärt ont i magen.... Hon tar sig till badrummet och där börjar en diarréaktig sörja välla ur henne. Först tror hon att det ÄR diarré, men sedan ser hon att sörjan kommer från fel "hål".

Hon ringer efter ambulans, men smärtan och chocken över det som väller ur henne får henne att svimma av och slå bakhuvudet i golvet. Hon avlider senare på sjukhuset.

Utredningen efter hennes död kommer fram till följande: Kvinnan har kvällen innan köpt en levande hummer. Väl hemma har hon fört in hummerns stjärt i vaginan. Därefter har hon hållt en cigarettändare under huvudet på hummern. Smärtan gör att hummern slår och rycker vilt med stjärten, vilket är vad kvinnan också vill uppnå.

Det kvinnan inte vet, är att hummern i sin smärta, tömmer sig på sitt innehåll och innehållet hamnar alltså i hennes livmoder.

Vid obduktionen hittar man rester av "mudshrimps" i kvinnans livmoder... Jag vet inte vad dessa heter på svenska, men det är uppenbarligen nåt slags pyttesmå skaldjur som hummern hade ätit. Väl inne i kvinnans livmoder hade dessa "mudshrimps" trivts oerhört bra, och förökat sig vilt. Det som kom ut ur kvinnan var alltså miljoners miljoners små mudshrimps avkomma!

Har ni nånsin hört nåt värre? Har ni nånsin hört talas om kvinnor som har sex med humrar??"

Hur äckligt är inte det?!
fy faan.. omd et e sant vill säga
man ska inte tro på allt man hör/läser .
men usch iaf :'(

I'm really smart, like... like Jeopardy smart.