I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dumpad på 1års-dagen.

Övrigt - Blandat

   

2006-11-18 16:44

Dumpad på 1års-dagen.

Tack för det här året älskling!

Det här är bara så sjukt tragiskt att jag bara måste få skriva av mig. Idag den 18-11-2006 skulle jag och min flickvän fira våran 1års dag, så blev dock inte fallet. För att förstå måste vi först hoppa bak i tiden en aning.

Dom senaste två månaderna har inte varit så bra (jag har älskat henne av hela mitt hjärta) och gör det väll fortfarande antar jag även om hjärtat nu mest är "%(/")&##!¤!%... Vi har bråkat över småsaker och våra underbara stunder har blivit färre, dom har dock hela tiden funnits där. Förra veckan bråkade vi igen och beslöt oss för att ta en paus, men vi skulle fortfarande fira våran 1års-dag tillsammans och kanske försöka igen.

Jag (patetisk som jag är) har under den senaste tiden satt ihop ett kollage av bilder under vårat första år tillsammans och skrivit lite text till samt laminerat in allt för att ge henne som gåva. Den ligger i soporna nu kan jag säga.

Får ett SMS idag där hon berättar att hon inte vill försöka något mer (här startar en massiv SMS-diskussion) som kommer svida när nästa räkning kommer och nu sitter man här med svidande söndergråtna ögon och inser att året jag gett henne, året jag fått av henne, året jag delat med henne inte var värt nånting i hennes ögon. Det fick jag veta idag, på Tobias och Fannys 1års dag.

Tack!.

"TenFingers ser ut som den cp-jobbiga dokusåpasnubben med piercing under läppen." //maja