I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sluta sitta på rumpan och grubbla, gör något !!

Övrigt - Blandat

   
Producent

2006-10-22 01:06

Sluta sitta på rumpan och grubbla, gör något !!

Läste i GP att Malmö redan börjat bygga sin tågtunneln under staden med antal stationer som i praktiken kan sedan byggas ut för att skapa en såkallad tunnelbanetrafik, vilket Göteborg har behövt i flera år.
Vi i Göteborg är en tätbefolkat med en himla massa bilar.
Om dem istället hade satsat på att bygga bättre lokaltrafik så ahde inte folk behövt leta reda på en jävla parkeringsplats som inte finns i vimmlet av 500 p-platser.
Bara ta och inse att städerna växer allt mer snabbare, och det behövs tas action nu !
Fattar inte vad i helvette dem väntar på, skrapa fram pengarna och börja bygga nu !
Så slipper vi ha denna säckstation vi har i vår stad, vår stad är en hel stor jävla röra.
Ser utanför mitt fönster att dem bygger och lagar om en skola, dem har varit här sedan april och det enda jag ser är att dem sitter på sina arseln och inte gör ett piss, dricker kaffe o tjötar går mesta dels av tiden ut på.
Så himla fuckin trött på att arbetare i Sverige slackar allt för mycket.
Tar bara exempel på i Vissa länder där dem får sakerna gjorda snabb, effektivt, just för att dem planerar in arbetarnas tider så att det jobbas på kontinuerligt så att saker blir klara.

Trött på att allt går så himla slött helt enkelt.
Tänker inte svar på något, låt diskutionerna bara flöda på, och alla ni bakåtsträvare kan bara dra åt helvette och flytta till en öde ö om ni så vill, ta första steget och logga ut från whoa till o börja med...

So fuckin tired helt enkelt bara...

Since 1984
@realgizlee // twitter