I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sveriges 69 Osexigaste

Övrigt - Blandat

   

2006-09-02 17:53

Sveriges 69 Osexigaste

Det är inte ofta det är dags. Ungefär en gång om året, för att vara lite mer precis. Dags för listan som Sverige väntat på med skräckblandad förtjusning – det är dags för fjärde årets Sveriges 69 osexigaste!

Under 2005 och halva 2006 har valvet med iakttagelser, observeringar och förföljelserapporter vaktats av böldpestbärande råttor. Tack vare en låda antibiotika som vi kom över billigt har redaktionen klarat sig undan från större manfall. Nog för att två medarbetare inte finns med oss längre, men det är ju inte digerdöden direkt.

Arbetsprocessen har i år dragit ut på tiden på grund av sedvanlig osämja på redaktionen. Det är lika lätt att välja mellan två osexiga bestar som att välja mellan infekterade tånaglar eller pappersskärsår mellan fingrarna. Men vi lyckades till slut. Listan är klar, osexigheten i Sverige har än en gång rangordnats. Skärsåren har läkt.

Vi har inte med några ministrar eller medelåldriga riksdagsmän på årets lista. Poolen av deras dammiga osexighet är för djup och vi vågar inte doppa oss, av rädsla för att föras bort med strömmen och hamna mitt ute i ett hav av grådaskighet. Så de lämnas utanför, hela djävla bunten.

Vi diskvalificerar även vidriga våldtäktsmän, pedofiler och dylika kriminella. Således finns det ingen plats på listan för Hagamannen, steroidsnubben som dödade sin styvdotter, eller Tito Beltran.

Alla andra är fair game. Gevären är laddade, nu ska vi skjuta hagel.

Mycket nöje!

Redaktionen
Boyahed.com
2006-06-07


Rätt underhållande..

Sveriges 69 Osexigaste 2006

jajjamensan