I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

TÄVLING: Vinn biljetter eller album med Raphael Saadiq

Övrig musik - Soul & RnB

   

2009-03-11 19:00

TÄVLING: Vinn biljetter eller album med Raphael Saadiq

I mitten av 90-talet började det surra kring trion Tony! Toni! Toné! och namnet Raphael Saadiq (eller Raphael Wiggins som han då kallade sig) blev ett namn att lägga på minnet. När han sedan var med och grundade supergruppen Lucy Pearl (tillsammans med Dawn Robinson från En Vouge och Ali Shaheed Muhammad från A Tribe Called Quest) var succén ett faktum. Ett par hyllade soloalbum senare och som framgångsrik producent åt en mängd artister än nu Raphael Saadiq aktuell med det färska albumet The Way I see it och en spelning på Nalen i Stockholm under våren. The Way I see it har beskrivits som en återgång till 60-talets Motownsoul, med gäster såsom Jay-Z och Joss Stone och texter som öppet behandlar det heta ämnet sex, allt ackompanjerat av doakörer och handklapp.

Whoa ger dig nu chansen att få uppleva lite genomarbetad soul på riktigt. Vi har fyra skivor och fyra biljetter att lotta ut och allt du behöver göra för att vinna antingen en biljett till spelningen i Stockholm den 21 april eller ett exemplar av albumet The Way I see it är att svara på de två frågorna nedan....


Läs mer på startsidan eller gå direkt till blogginlägget/