I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

AKON gör en Micheal Jackson tolkning på Wannabe starting something!

Övrig musik - Soul & RnB

   

2007-11-21 00:06

AKON gör en Micheal Jackson tolkning på Wannabe starting something!

Under de senaste månaderna har man kunnat läsa på många musiksajter om att Bla Akon, Will I am och kanye west skulle göra egen tolkningar på varsin låt ifrån Michael Jacksons legendariska album Thriller. Meningen är att dessa artisters egentolkningar ska hamna på kommande utgåvan av Thriller 25 års jubeleum. Skivan är sagt att komma någon gång under 2008. 

Som det mesta som rör Michael Jackson vet man inte vad som är sanning eller lögn. Men på http://nl.youtube.com/watch?v=8Gfgxwl5DFU hittar ni låten vilket betyder att det tydligen händer något i Jackson världen även på det musikaliska planet, även om det nu INTE är MJ som själv sjunger.

Obs att det här behöver INTE vara en färdig version av AKON´s verision, det kan lika gärna var en av flera versioner eller till och med en Demo? Vi får väll vänta och se vad som hamnar på skivan helt enkelt.