I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Saknar den gamle Jackson?

Övrig musik - Soul & RnB

   

2005-04-08 01:33

Saknar den gamle Jackson?

Är det fler än jag som saknar den gamle Michael Jackson? Mannen som ALLTID toppade listorna med sina legendariska toner.

Jackson var killen som fick John Travoltas dans att se larvig och barnsligt lätt ut. Det var Michael Jackson som trollband en hel värld med sin grymma koegrafi och inte minst med sin Moonwalk.

Off the Wall och Thriller är och kommer föralltid vara asgrymma album. Fyllda med R&B/pop och Soul fick dessa album en hel genaretion att dansa.

MTV levde på Jackson och Jackson Levde på MTV. Så var 80-talet samt början av 90-talet.

Vem kan glömma de underbara videos Jackson levererat. Thriller, Billie Jean, Beat It, Bad osv. Men i dag finns inte denna man kvar.

Han är INTE musikern Michael Jackson längre. Han är idag pedofilen Michael Jackson. En kille som många av dagens ungdomar föraktar och hatar. Detta trotts att mannen bakom anklageserna en gång i tiden var The King Of Pop.

En titel han tjänade (ja precis) det stämmer. Han tog aldrig titeln, media är boven bakom de löjliga anklageserna. Elisabeth Taylor var den första som introducerade begreppet King of pop och därefter hakade massmedia samt fansen på detta begrepp.

Bad skivan är också fantastiskt likaså Dangerous albumet ifrån 1991. Skivorna därefter har innehållit vissa guldkorn. Men den där gamla känslan är ändå borta.

Personligen tror jag INTE Michael Jackson är skyldig till något övergrepp. Att han betalat och gjort upp i godo innebär inte att han gjort sig skyldig till brott. Har man pengar löser man oftast problem med just pengar. varför?

Jo pengar har alltid varit boven i de flesta dramorna. Varöfr ändrar inte folk på frågan istället? Vilken normal människa skulle låta någon annan utnyttja deras barn för att sedan ta emot pengar och låta förövaren gå fri?

Ironiskt nog så är majoriteten av de som anklagar Jackson för just övergrepp sådana personer. Personer som alla visat stort intresse för ekonomiska syften. Den ena hushållerskan säljer sina berättelser till Tabloidtidnignar för mer än 120.000Kr. Den andra skriver en bok för en saftig slant osv så forsätter det.

En annan sak som är mkt ironiskt är att alla de sk vittnena har givit såpass dåliga vittnesmål i rätten att juryn bara skakat på huvudet. Senaste killen "Gavin" minns knappt något trotts att övergreppen skulle ha skett så sent som på våren 2003. Vilken 15 åring kommer inte ihåg ett övergrepp? Vilken 15 åring kan ge polisen en saftig kaka med information om övergrepp om han/hon inte minns något i rätten. För det är just så de flesta inblandade har svarat.


Ja säg vad man vill om Jackson idag, men personligen så längtar jag tillbaka till den gamle gode tiden, då Michael Jackson var ett ballt begrepp. Idag tror folk på allt som är negativt gällande Jackson. Sedan om allt bara är en lögn är skitsamma.